KnowBe4 voorziet security awareness-platform van benchmarkfeature

02-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

KnowBe4 voorziet security awareness-platform van benchmarkfeature

KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness training en gesimuleerde phishing, introduceert een nieuwe benchmarkfeature. Die stelt organisaties in staat om hun security culture te vergelijken met die van anderen binnen de branche. Security culture zijn de ideeën, gebruiken en sociale gedragingen van een organisatie die invloed hebben op zijn beveiliging. De feature is beschikbaar via benchmark comparison data binnen KnowBe4's Security Culture Survey (SCS).

De wetenschappelijk onderbouwde SCS helpt security professionals bij het op maat maken van trainingen om eventuele tekortkomingen en zwaktes in hun vaardigheden aan te pakken. SCS monitort tegelijkertijd ook de impact die het security awareness trainingsprogramma heeft op het verbeteren van kennis en het gevoel voor security awareness onder de gebruikers. Het biedt een overzicht van de zeven dimensies die de security culture van een organisatie vormen en voorziet die van een algemene score. Ook kan SCS Benchmarking worden gebruikt om inzichtelijk te krijgen hoe de security culture van een organisatie in de loop der tijd verandert ten opzichte van een specifieke branche.

Eigen security culture toetsen

“Deze nieuwe feature geeft onze klanten inzicht in hoe hun security culture scoort op de zeven dimensies van hun baseline assessment, in vergelijking met een algemeen gemiddelde binnen de industrie”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Het zal verdere analyse, meer bewustwording en extra vaardigheden - met betrekking tot het beoordelen van de algemene security culture binnen een organisatie - verwezenlijken. We verbeteren de mogelijkheden op het gebied van security culture om de veiligheidspositie van onze klanten te helpen waarborgen.”

Binnen de KnowBe4 console kunnen, naast het Phish-prone percentage van een organisatie, de SCS-scores worden geraadpleegd. Ook de Security Awareness Proficiency Assessment (SAPA)-scores zijn inzichtelijk en te vergelijken met de scores van andere organisaties binnen een bepaalde industrie. De nieuwe SCS-vergelijkingsdata zijn beschikbaar voor alle klanten van KnowBe4.

Meer informatie is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Security