Hette Mollema benoemd tot Vice President Benelux bij Workday

Hette Mollema

02-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Hette Mollema benoemd tot Vice President Benelux bij Workday

Workday stelt de 53-jarige Hette Mollema (foto) aan als Vice President Benelux. In deze rol is Mollema verantwoordelijk voor verdere bedrijfsgroei en optimalisatie van de klantervaring binnen de regio. Hij rapporteert rechtstreeks aan François Cadillon, de Vice President Continental Europe.

Mollema heeft al veel ervaring bij Workday. Hij startte in 2011 als eerste sales executive op het Europese vasteland. In de rol van Regional Director Benelux ondersteunde hij de snelle groei van het team in Nederland en België en vestigde hij Workday als een betrouwbare partner in finance en HR. Hette stapte in 2018 over naar de Alpenregio (Zwitserland en Oostenrijk). Meest recentelijk ondersteunde hij de DACH-regio om dezelfde aanwezigheid en marktvolwassenheid te bereiken.

Terug in Nederland

Mollema is enthousiast dat hij weer terug is in Nederland: “Iedere nieuwe rol bij een bedrijf is ook een nieuw blijk van vertrouwen. Na ruim tien jaar bij dit bedrijf ben ik nog steeds trots op hoe we zo dicht bij onze kernwaarden zijn gebleven. Alles wat we doen is mensgericht - zowel voor onze medewerkers als klanten.” Daarnaast is hij lovend over het innovatief vermogen van het bedrijf. “We zijn inmiddels een gevestigde naam, maar we innoveren nog steeds en in rap tempo. Het vermogen van Workday om snel in te springen op marktveranderingen én klantbehoeften is een van de hoofdredenen waarom ik met plezier deze nieuwe rol inga.”

Mollema heeft ruim twee decennia aan ervaring in sales en operationeel leiderschap. Voor zijn aantreden bij Workday bekleedde hij sales- en managementposities bij Hyperion Solutions en PeopleSoft, en werkte hij als auditeur bij Ernst & Young.

Terug naar nieuws overzicht
Software