1ClickFactory en QBS Group bundelen krachten als Companial

03-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

1ClickFactory en QBS Group bundelen krachten als Companial

1ClickFactory, gevestigd in Vilnius, Litouwen en QBS Group, met hoofdkantoor in Leusden, Nederland, fuseren. De partijen gaan verder onder de naam Companial.

1ClickFacory en QBS Group zijn gespecialiseerd op het gebied van Microsoft Business Applications en leveren services en licenties aan Microsoft Dynamics Partners. De partijen gingen in 2017 een strategische samenwerking aan. Het aanbod van beide bedrijven op het gebied van technische diensten, licentiebeheer, ondersteuning voor Independent software vendors (ISV), en marketingdiensten zijn complementair. Deze zijn allen gericht op Microsoft Dynamics en Power Platform. Companial komt op de markt met een visie om de preferred community te worden voor elke Microsoft Dynamics professional.

1ClickFactory bedient ruim 300 Dynamics Partners

1ClickFactory is een Microsoft ISV Development Center en Gold Certified in Enterprise Resource Planning, Application Development en Cloud Platform. Als wereldwijde organisatie levert 1ClickFactory diensten aan meer dan 300 Dynamics Partners in meer dan 40 landen. De upgrade-, ontwikkelings- en trainingsservices van 1ClickFactory voor Microsoft Dynamics 365, samen met de hostingservice van Microsoft Azure, helpen Microsoft Partners om klanten betere zakelijke waarde te bieden door oplossingen op locatie en/of in de cloud te leveren.

“Ik ben erg enthousiast om de krachten te bundelen en een One-Stop-Shop te bieden voor elke Microsoft Dynamics Professional met Companial. Onze duidelijke missie is om de verwachtingen te overtreffen door onze Microsoft Partners centraal te stellen in al onze inspanningen, uitstekende diensten aan te bieden, Dynamics Partners te ontwikkelen. Het centrale woord in onze visie is 'community'. We doen er alles aan om de community te laten werken en de mensen erin te inspireren.
Companial belooft dat het gemakkelijk is om zaken met ons te doen, dat we een kwalitatief hoogstaand dienstenportfolio bieden dat wij alle Dynamics-workloads ondersteunen en dat we onze Dynamics Partners aantrekkelijke aanbiedingen kunnen doen! We zijn toegewijd aan het succes van onze Dynamics Partners, en bovenal geven we prioriteit aan persoonlijke relaties en een persoonlijk tintje voor het welzijn van onze gemeenschap”, zo zegt Louis Rustenhoven, Chief Executive Officer, Companial.

Dynamics-ecosysteem

QBS Group is het grootste Dynamics-ecosysteem, op het Microsoft na. QBS Group is gevestigd in meer dan 25 landen over de hele wereld en telt meer dan 800 partners die meer dan 40.000 klanten beheren. Het bedrijf is actief als Microsoft Dynamics indirecte Cloud Solution Provider. Met de expertise en persoonlijk contact heeft QBS Group Dynamics Partners geholpen bij de overgang naar de cloud. En ondersteunt hen bij het aansturen van de digitale transformatie. Microsoft bekroonde QBS Group onlangs met de Inner Circle Award for Microsoft Business Applications 2021/22, 8e jaar op rij heeft QBS group deze eer mogen ontvangen.

“Dynamics Partners zorgen voor groei. We willen dat Microsoft-partners zo efficiënt, capabel en opvallend mogelijk zijn. We hebben in het verleden geweldige ervaringen opgedaan met QBS Group en 1ClickFactory en we zijn ervan overtuigd dat deze combinatie Companial echt in staat zal stellen meer klanten aan te trekken, beter werk te leveren, een hogere klanttevredenheid te bieden en een geweldige relatie te hebben met Microsoft. Een win-win-winsituatie voor iedereen!”, zo zegt Mike Morton, General Manager Business Central, Microsoft uit.

Geen impact op bestaande relaties en contracten

De lancering van Companial heeft geen invloed op bestaande relaties en contracten die Dynamics Partners hebben met 1ClickFactory of QBS Group. Wel kunnen Dynamics Partners aanvullende diensten en aanbiedingen verwachten die hen helpen een Microsoft Dynamics-praktijk op te zetten of een bestaand bedrijf te ontwikkelen om de digitale transformatie te volbrengen en om klanten beter tevreden te stellen. Een voorbeeld is de nieuw aangekondigde samenwerking met Plataan, een aanbieder van trainingen voor Microsoft Dynamics en Power Platform. Via deze samenwerking biedt Companial een volledige set van trainingen en hulpmiddelen aan voor Dynamics Partners wereldwijd.

“Ik deel graag mijn mening over de integratie die nu plaatsvindt tussen QBS Group en 1ClickFactory. We zijn enthousiast en vinden het een goede zet. Gezamenlijk hebben we als gemeenschap enorm veel werk gedaan om Dynamics-klanten vooruit te helpen naar een mooie Dynamics 365-cloudtoekomst. En alleen samen hebben we de middelen om dat mogelijk te maken. We werken nu al met veel plezier samen met uw team om onze klanten vooruit te helpen en we hopen dat in de toekomst nog veel meer te doen en met één keel te stikken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken”, zo zegt Paul White, Chief Executive Officer bij The NAV | 365 People.

Terug naar nieuws overzicht
Software