Forescout neemt CyberMDX over

03-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Forescout neemt CyberMDX over

Forescout Technologies, speler in Active Defense for the Enterprise of Things, heeft de overname aangekondigd van CyberMDX, een toonaangevende leverancier van cyberbeveiliging in de gezondheidszorg die zichtbaarheid en dreigingspreventie biedt voor medische apparaten en klinische netwerken.

De overname versterkt Forescout's positie als speler op het gebied van kant-en-klare ondersteuning voor de breedste reeks aangesloten apparaattypen voor IT-, IoT-, OT- en IoMT-apparaten.

"Forescout ziet een snelle groei in de gezondheidszorg, een markt waar het bedrijf altijd de aandacht op heeft gevestigd vanuit een technologie- en verkoopperspectief", zegt Wael Mohamed, Chief Executive Officer van Forescout. “Cyberbeveiliging voor IoMT vereist, net als cyberbeveiliging voor OT-apparaten, specifieke expertise en technologieën. We zijn verheugd dat het CyberMDX-team zich bij Forescout voegt terwijl we doorgaan met het leveren van nieuwe mogelijkheden op ons marktleidende platform en de groei van ons R&D-centrum.”

Terug naar nieuws overzicht
Security