Darren Fields versterkt Citrix als Area Vice President West- en Zuid Europa

04-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Darren Fields versterkt Citrix als Area Vice President West- en Zuid Europa

Citrix benoemt Darren Fields (foto) tot nieuwe Area Vice President voor West- en Zuid-Europa. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor de sales- en serviceactiviteiten in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en de Benelux en rapporteert aan Lee Hughes, de Senior Vice President EMEA Sales.

Fields gaat nauw samenwerken met zowel het interne team als het partnerecosysteem van Citrix om cloudacceptatie te stimuleren en de groei en ontwikkeling van de Citrix sales- en serviceorganisatie binnen de regio te versterken. "Het is geweldig om verder te groeien binnen een bedrijf als Citrix", zegt Fields. "Ik kijk uit naar mijn nieuwe rol en naar de samenwerking met lokale teams, klanten en partners in heel West- en Zuid-Europa, om de groei van ons bedrijf te blijven versnellen en de leidende marktpositie van Citrix te versterken."

Al langer actief voor Citrix

Fields brengt meer dan 25 jaar aan ervaring en successen mee naar zijn nieuwe rol. Hiervoor heeft hij twee andere functies binnen Citrix vervuld als EMEA VP Application, Delivery & Security en RVP UKI Sales. In laatstgenoemde rol heeft Darren een groei van ruim 60% in de productverkoop bewerkstelligd.

Voordat hij bij Citrix aan boord kwam, bekleedde Fields verschillende senior leidinggevende posities voor diverse regio’s en met een focus op cloud, SaaS, software en services. Hij werkte voor wereldwijde technologiebedrijven als Vodafone, Telefonica en EMC, maar ook bij enkele kleinere startende ondernemingen.

Consistente en veilige werkervaring

"Ik ben erg blij dat Darren zich ontwikkelt naar een nieuwe rol binnen het EMEA-leiderschapsteam. Zijn ervaring in leidinggevende functies en zijn expertise op het gebied van cloud, SaaS, software en services zijn van onschatbare waarde voor ons volgende hoofdstuk in West- en Zuid-Europa", zegt Lee Hughes, Senior Vice President EMEA Sales bij Citrix. "Hij zal een sleutelrol spelen in de verdere groei van het bedrijf en het leveren van optimale resultaten voor onze klanten, zodat hun medewerkers een consistente en veilige werkervaring hebben die hen waar dan ook optimaal laat presteren.”

Zijn voorganger Mario Derba verlaat Citrix om andere externe kansen na te jagen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud