Witold Kepinski - 04 februari 2022

Magnus Digital, Dimensys, cards PLM Solutions en Appronto bundelen krachten

Magnus Digital, Dimensys, cards PLM Solutions en Appronto bundelen krachten image

Magnus Digital, Dimensys, cards PLM Solutions en Appronto bundelen hun krachten. Er ontstaat een product- en dienstenaanbod waarmee klanten volledig kunnen worden bediend bij vraagstukken rondom Digitale Transformatie. Hierbij moet gedacht worden aan advies, procesoptimalisatie, project- en verandermanagement, data analytics, product lifecycle- en asset management, IT-architectuur, systeem integratie, low-code applicaties, implementatie en beheer van leidende softwareoplossingen zoals SAP, Mendix, Siemens en Boomi.

De vier bedrijven blijven onder hun eigen naam actief in de markt en willen, samen met Holland Capital, de dienstverlening rondom Digitale Transformatie laten groeien met als doel dé leidende partij te worden in de Benelux en top 5 speler in Europa. De samenwerking biedt medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen binnen de diverse diensten en technologieën en klanten beter te bedienen.

Gezamenlijk hebben de bedrijven ruim 320 medewerkers in dienst en leveren zij een grote bijdrage aan organisaties in uiteenlopende sectoren, zoals de maakindustrie, (online)retail, logistiek, bouwnijverheid, infrastructuur, financiële dienstverlening en onderwijs.

Bas van der Horst, Managing Director Appronto: "De wereld verandert in een sneltreinvaart en om niet achter te raken is het belangrijk dat organisaties een businessmodel en IT-architectuur kiezen waarbij ze in staat zijn om mee te bewegen en voorop te lopen. Door de krachtige combinatie van kennis en kunde op het vlak van ERP, low-code applicaties en integraties en productieoplossingen zijn we in staat om onze klanten te laten winnen in het tijdperk van de digitalisering."

Erik Burghoorn, CEO cards PLM Solutions: “Digitale Transformatie is een zeer actueel en sterk groeiend thema voor onze klanten. Het is zelfs extra gestimuleerd door de COVID pandemie. De combinatie van kennis en ervaring binnen SAP, Mendix en Siemens maakt ons een zeer sterke partner voor klanten, zowel lokaal als internationaal.”

Peter-Jan Simons, Managing Director Magnus en Dimensys: “De markten en diensten van deze nieuwe combinatie zijn enorm complementair met voldoende overlap om elkaars taal te spreken. Dat merkten we al meteen op bij een aantal gezamenlijke Digitale Transformatie projecten waarin we sectorexpertise en diensten van de verschillende bedrijven combineerden.”

Ewout Prins, Managing Partner Holland Capital: “Digitale Transformatie in de maakindustrie (Industry 4.0) maakt een enorme groei door. Met deze krachtenbundeling van complementaire technologieën, zijn we goed gepositioneerd om invulling te geven aan de marktvraag. We zijn trots om deze samenwerking te mogen faciliteren en van toegevoegde waarde te kunnen zijn bij de toekomstige groei.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!