Redactie - 07 februari 2022

Antonio Sanches aangesteld tot Sales & Category Manager IoT Comgate

Antonio Sanches aangesteld tot Sales & Category Manager IoT Comgate image

Antonio Sanches is per 1 februari in dienst getreden als Sales & Category Manager IoT voor Comgate. Comgate is een bedrijf dat sinds 2015 connectiviteitsoplossingen levert aan partners en bedrijven in binnen- en buitenland. Sanches zal in zijn nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor groei en het verdere succes van het gehele IoT porfolio. Met meer dan 8 jaar ervaring in de zakelijke telecommarkt en het kanaal is Comgate een logische stap om zijn ambities verder uit te bouwen en bij te dragen aan verdere groei. 

Met ruime ervaring in commercie, management van totaaloplossingen en zakelijke telecom is Sanches de juiste persoon voor het bouwen van langdurige klantrelaties op basis van partnership samenwerking. Met de uitbreiding van Antonio als Sales & Category Manager IoT bouwt Comgate verder aan zijn ambitie om het bedrijf verder te laten groeien. Dit door activiteiten in Europa verder uit te breiden, nieuwe verkoopkanalen op te zetten en het omzetaandeel van managed totaaloplossingen te vergroten. “Met mijn kennis en ervaring in het partnerkanaal en in de industrie, wil ik resellers nog beter ondersteunen in de verkoop van ons IoT portfolio. De ambitie om te groeien tot één van de belangrijkste 5G IoT distributeurs in Europa, spreekt mij zeer aan”, aldus Antonio Sanches.

Steeds vaker ziet Comgate dat partners bij de aanschaf van 4G en 5G hardware direct de data simkaarten aansluiten aangeboden door IoT Service provider Comgate. Bij een draadloze mobiele internet oplossing is immers altijd een simkaart nodig om data te kunnen ontsluiten. Juist door de specialisatie in 4G/5G hardware en connectiviteit, kan iedere databehoefte met bijbehorend netwerkadvies naadloos worden ingevuld, tegen een scherpe prijs. Partners profiteren van de vakkennis van Comgate en hebben daarnaast één aanspreekpunt en één factuur.

Vorige week kondigde Comgate tevens een verbeterde 5G Echt Onbeperkt data propositie aan. Naast het IoT data sim aanbod zijn Mobile Broadband oplossingen zeer populair in afname. Om een mobiel internetnetwerk aan te leggen op plekken waar een vaste internetverbinding niet mogelijk is, of niet aan de eisen voldoet. Denk aan internet in het buitengebied, mobiel internet in voertuigen, of als back-up wanneer de vaste internetverbinding wegvalt. “Deze connectiviteitsoplossingen bieden partners veel mogelijkheden zoals 4G/5G Fixed Wireless Access waarbij de 4G/5G router & sim als primaire bron van internet wordt gebruik. De samenwerking met onze leveranciers zoals KPN IoT, Kore Wireless en T-Mobile zal ik verder uitbouwen om onderscheidend te blijven in ons sim aanbod. Ik kijk dan ook enorm uit naar de nieuwe samenwerkingen met klanten en partners om groei te realiseren”, aldus Antonio Sanches.

Comgate en zusterbedrijf Capestone maakte vorig jaar een enorme groei door in omzet en in aantal nationaal- en internationale klanten. De technische expertise op hardware en connectiviteit, marketing en logistieke ondersteuning van Capestone helpt klanten om het maximale uit een eindklantpropositie te halen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!