Meer organisaties migreren workloads met Oracle Cloud Lift Services

Meer organisaties migreren workloads met Oracle Cloud Lift Services

09-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Meer organisaties migreren workloads met Oracle Cloud Lift Services

Meer dan 1.000 wereldwijde organisaties gebruiken Oracle Cloud Lift Services om de migratie van bedrijfskritieke workloads naar Oracle Cloud Infrastructure (OCI) te versnellen. Wereldwijd blijven klanten en partners, waaronder Ingersoll Rand, Volvo Group, Suramericana SA, National Pharmacies, Accenture, Cognizant, Infosys en Syntax, bedrijfs- en line-of-business-applicaties verplaatsen, evenals complexe integraties, van on-premises en andere wolken naar OCI. Om de groeiende vraag te ondersteunen en meer organisaties te helpen profiteren van OCI, verbetert Oracle het serviceaanbod met nieuwe mogelijkheden die het voor klanten gemakkelijker maken om hun data lakehouse en AI-enabled applicatie-omgevingen te ontwerpen en te migreren naar OCI.

Oracle Cloud Lift Services, gelanceerd in maart 2021, biedt organisaties één aanspreekpunt voor end-to-end technische levering, verwijdert kritieke expertisebarrières voor het adopteren van OCI-services, versnelt de time-to-value en creëert snellere kansen om te innoveren. Als onderdeel van het aanbod krijgen organisaties zonder extra kosten deskundige begeleiding van ervaren cloudingenieurs bij het plannen, ontwerpen, prototypen en beheren van cloudmigraties. Als gevolg hiervan kunnen klanten kritieke workloads in weken, of zelfs dagen, in plaats van maanden verplaatsen. Bovendien werkt Oracle met klanten totdat hun workloads in productie zijn en biedt het training over best practices, zodat klanten de expertise hebben om hun omgeving onafhankelijk te runnen of te werken met een "Day 2" managed service provider.

"Aangezien een toenemend aantal organisaties hun belangrijkste zakelijke workloads naar de cloud wil verplaatsen, hebben ze ontdekt dat ze praktische hulp willen om hun migraties zo snel en naadloos mogelijk te laten verlopen", zegt Vinay Kumar, senior vice president, North Amerika Cloud Solutions Engineering, Oracle. “Met Oracle Cloud Lift Services kunnen klanten profiteren van de experts van Oracle om hun migraties te begeleiden en hun kritieke workloads succesvol op OCI te laten draaien. Dit is hetzelfde technische team dat veel van 's werelds grootste organisaties heeft geholpen bij het beheren van enkele van de meest complexe migraties."

"Als het gaat om cloudmigratie, zijn niet alle migraties hetzelfde en moeten cloudproviders flexibele diensten aanbieden die aansluiten bij de behoeften van de klant", zegt Dave McCarthy, research vice president, Cloud and Edge Infrastructure Services, IDC. “Om de beste resultaten te behalen, betekent dit meer dan een simpele 'lift and shift'. Cloudproviders moeten bereid zijn om te helpen met alles, van planning tot livegang, om ervoor te zorgen dat hun klanten tijdig en grondig kunnen migreren en een continue uptime garanderen.”

De nieuwste toevoegingen aan Oracle Cloud Lift Services omvatten mogelijkheden om klanten te helpen bij het ontwerpen en migreren van data lakehouse en AI-enabled applicatie-omgevingen. Om big data-migraties te versnellen, zal een nieuwe samenwerking met WANdisco, een leider in gedistribueerde computing, organisaties met enorme productiedatasets toegang geven tot WANdisco LiveData Migrator. WANdisco LiveData Migrator is een volledig geautomatiseerde cloudmigratieoplossing die HDFS-gegevens en Hive-metadata naar de cloud verplaatst zonder de gegevens offline te halen. De LiveData Migrator kan grote datasets tot 38 keer sneller naar de cloud leveren dan handmatige migratiemethoden, waardoor klanten tijd, geld en middelen besparen.

"Over de hele wereld proberen organisaties erachter te komen hoe ze hun grootschalige on-premises datameren kunnen activeren in AI-enabled cloudomgevingen om de time-to-business inzichten te versnellen en de operationele efficiëntie te verbeteren", zegt David Richards, oprichter en CEO van WANdisco. “Door te koppelen met Oracle's Cloud Lift Services-aanbod hebben klanten nu toegang tot onze LiveData Migrator, die hen op unieke wijze in staat stelt om de volledige en continue migratie van hun grote bedrijfskritische datameren naar OCI in recordtijd te automatiseren zonder enig risico op bedrijfsonderbreking of downtime.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud