Zone & Co verwerft internationale NetSuite-partner Fast Four

07-02-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Zone & Co verwerft internationale NetSuite-partner Fast Four

Zone & Co, een NetSuite-ontwikkelingsversneller voor software voor financiële bedrijfsvoering, heeft Fast Four overgenomen, een internationale NetSuite-partner en SuiteCloud-ontwikkelaar.

Het Fast Four-team is gebouwd met een vergelijkbare oorsprong en zal zich bij Zone voegen als onderdeel van de transactie. Fast Four-leiderschap, waaronder CEO Hylke Sluis, zal zich richten op het ontwikkelen van Zone's wereldwijde NetSuite-aanwezigheid en het versterken van de dienstenmogelijkheden van het bedrijf en het SuiteApps-platform: Zone Apps, gebouwd voor NetSuite.

Het Zone Apps-platform, gebouwd voor NetSuite, stelt snelgroeiende financiële teams in staat om tijdrovend handmatig werk met terugwerkende kracht te elimineren ten gunste van versnelde en geautomatiseerde toekomstgerichte processen. Zone-apps stellen gebruikers in staat om snel financiële oplossingen in het hele bedrijf volledig in NetSuite te implementeren en op te schalen, waardoor baanbrekende automatiseringsfuncties binnen NetSuite mogelijk worden, zoals facturering op elke gewenste manier, geavanceerde mogelijkheden voor inkomstenherkenning, integratie van externe betalingsproviders, crediteuren en meer.

"In de komende twaalf maanden is het plan van Zone en Fast Four, net als onze missie, eenvoudig", zegt Derek Zanga , medeoprichter en president van Zone & Co. "We zullen er alles aan doen om de SuiteApp en de ontwikkeling van functies te versnellen , zodat onze bestaande productsuite sneller, beter en sterker wordt voor onze wereldwijde klanten, terwijl we use cases en klantbehoeften identificeren om continu aan onze groeiende productpijplijn toe te voegen."

"In de afgelopen twee jaar hebben we een enorme groei gezien in ons bedrijf." zei Hylke Sluis, mede-oprichter en CEO van Fast Four. "We verwelkomden honderden nieuwe klanten en breidden ons team uit van 20 naar 70 medewerkers. We openden kantoren in 6 landen en hadden het voorrecht om met zoveel geweldige medewerkers, partners en klanten samen te werken. We waren ook in staat om onze producten naar plaatsen te brengen die hadden we twee jaar geleden niet kunnen bedenken. Nu willen we versnellen wat we zijn begonnen. Om onze producten sneller te verbeteren. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn. We willen onze producten en diensten laten groeien met meer expertise, ervaring en geweldige mensen. Om te realiseren onze ambities vonden we de perfecte match door ons aan te sluiten bij Zone & Co. Een bedrijf met een vergelijkbare achtergrond en een vergelijkbaar DNA. Samen zullen we groter, sterker en beter zijn. We zouden niet enthousiaster kunnen zijn."

Zone & Co sloot onlangs $ 76 miljoen aan financiering onder leiding van Insight Partners in een poging om de groei van Zone & Co's belangrijkste SuiteApp, ZoneBilling, en de ontwikkeling van nieuwe geavanceerde NetSuite-producten te versnellen. Door deze investering zal het bedrijf zijn marktbereik exponentieel uitbreiden en ongeëvenaarde efficiëntie en automatisering bieden aan NetSuite-klanten in bijna elke branche.

De opname van Fast Four's indrukwekkende ecosysteem van SuiteApps en NetSuite-services versterkt het vermogen van Zone & Co om een breder productaanbod binnen NetSuite te leveren. Het zal nieuwe mogelijkheden binnen het platform ontgrendelen om de wrijving en tijd te verminderen die klanten nodig hebben om hun NetSuite-omgevingen aan te schaffen, te implementeren en uit te bouwen voor schaalbaarheid.

Door hun NetSuite-instantie uit te breiden om alle lead-to-inkomsten-, procure-to-pay-, record-to-report- en andere belangrijke financiële processen te dekken - in plaats van applicaties van derden of oplossingen van eigen bodem te gebruiken - krijgen bedrijven meer financiële zichtbaarheid, controleerbaarheid en efficiëntie over de hele wereld. het bedrijf dankzij uniforme gegevens, geautomatiseerde workflows en gecentraliseerde toegang. Dit betekent minder fouten, snellere sluitingen, snellere betalingen en minder klikken, en dit alles terwijl het voldoet aan de branche- en federale regelgeving.

"Het is een opwindende tijd om op het snijvlak van financiële cloudsoftware te staan en cruciale tools te ontwikkelen voor bedrijven die met ongekende snelheden groeien " , voegde Zanga eraan toe. "Nooit eerder is de kracht van technologie zo volledig gerealiseerd voor financiële teams, en we hebben het geluk dit te kunnen bouwen op een platform dat zo krachtig is als Oracle NetSuite. We zijn verheugd om teams te combineren met Fast Four en een leider te worden in de wereldwijde versnelling van NetSuite-ontwikkeling met onze 200 wereldwijde medewerkers in ontwikkeling, professionele services en go-to-market-specialiteiten."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud