Arctic Wolf neemt Tetra Defense over

07-02-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Arctic Wolf neemt Tetra Defense over

Arctic Wolf, speler in beveiligingsoperaties, heeft aangekondigd dat het de overname heeft afgerond van Tetra Defense, een specialist in incidentrespons.

Arctic Wolf biedt al de beste mogelijkheden voor het monitoren, detecteren en reageren op bedreigingen. De toevoeging van Tetra Defense's capaciteiten voor incidentrespons en dreigingsinformatie zal het vermogen van het Arctic Wolf-platform versterken om uitgebreide beveiligingstelemetrie te verzamelen, incidenten te beheren en snelle respons- en herstelacties te initiëren. De overname van Tetra Defense verbetert Arctic Wolf's toonaangevende portfolio van beveiligingsoperaties, waaronder Managed Detection and Response, Cloud Detection and Response, Managed Risk en Managed Security Awareness-oplossingen, met gereedheid en respons voor incidenten als een nieuwe oplossing. Met de capaciteiten van Tetra Defense zal Arctic Wolf zijn Security Operations-platform verder uitbreiden om met vertrouwen veel kritieke resultaten te behalen in het kader van veiligheidsoperaties, het proactief beschermen van bestaande klanten tegen bedreigingen en het helpen van nieuwe klanten die zijn geschonden om sneller weer aan de slag te kunnen. Als gevolg hiervan zal Arctic Wolf zijn missie om cyberrisico's te beëindigen verder bevorderen door de waarschijnlijkheid en impact van cyberaanvallen te verminderen.

Beveiligingsteams worstelen met de 24x7 bewaking van bedreigingen en de vaardigheden en expertise die nodig zijn om beveiligingsincidenten te detecteren, te reageren en te verhelpen, terwijl ze opereren in de meest verhoogde bedreigingsomgeving. Door de bestaande oplossingen van Arctic Wolf te combineren met Tetra Defense, is Arctic Wolf gepositioneerd om de industrie te leiden door de breedste dekking te bieden in het cyberbeveiligingskader. Klanten hebben verbeterde beveiliging voor, tijdens en na een incident. Door de schat aan real-world data en dreigingsinformatie van Tetra Defense op te nemen in het Arctic Wolf Security Operations-platform, zal het bedrijf nog effectiever zijn in het verminderen van zowel de waarschijnlijkheid als de impact van een cyberaanval.

Tetra Defense was een van de eerste incident response (IR)-bedrijven die herstel en herstel in hun diensten introduceerden, een mogelijkheid die enorm belangrijk is geworden in het tijdperk van ransomware. De meeste IR-bedrijven zijn gericht op het oplossen van individuele incidenten, een aanpak die organisaties vaak voortdurend kwetsbaar maakt voor toekomstige aanvallen, zonder dat er op langere termijn strategieën voor cyberrisicobeperking bestaan. Tetra Defense hanteert een radicaal andere aanpak door gevestigde cyberparaatheid en -respons te bieden om organisaties te ondersteunen bij het minimaliseren van de kans op cyberincidenten en programma's na de inbreuk, zoals herstel en herstel, om de duurzaamheid van de verdediging van de organisatie op lange termijn te waarborgen. Een ander voorbeeld van de innovatie van Tetra Defense is hun MyCyber-technologie,

Het cloud-native Arctic Wolf Platform is gebouwd op een open XDR-architectuur en verwerkt meer dan 1,6 biljoen beveiligingsgebeurtenissen per week van endpoint-, netwerk-, cloud-, authenticatie- en menselijke aanvalsoppervlakken om het datawarehouse van het bedrijf, dat meer dan 2.300 wereldwijde klanten ondersteunt, voortdurend te verrijken. Tetra Defense zal de Arctic Wolf-gegevenspijplijn verrijken met nieuwe inzichten en telemetrie, en het bedrijf in staat stellen organisaties beter te beschermen in elke fase van hun beveiligingstraject. Als gevolg hiervan zullen Arctic Wolf-klanten profiteren van de vooruitgang naar de Security Operations Cloud met snelle responsprogramma's, unieke dreigingsinformatie, evenals contextuele gegevens over de nieuwste ransomware-risico's en andere aanvalstechnieken.

“Tetra Defense heeft bijna 100 elite beveiligingsonderzoekers, die in samenwerking met toonaangevende verzekerings- en risicobeheerorganisaties reageren op honderden incidenten per jaar. Het bedrijf heeft zichzelf gevestigd als een vooraanstaand expert op het gebied van gereedheid en reactie op incidenten, reactie op ransomware, onderzoeken naar compromittering van zakelijke e-mail en proactieve beveiligingsservices die worden geleverd via hun softwareplatform, SYTE”, zegt Nick Schneider, president en chief executive officer van Arctic Wolf. "Met de geavanceerde digitale forensische en onderzoeksexpertise van Tetra Defense, voegen we krachtpatsers toe voor klanten die op zoek zijn naar gereedheid voor inbreuken en responsdiensten - allemaal naadloos geleverd via het Arctic Wolf-platform en het bezorgingsmodel van de conciërge."

"Deel uitmaken van de wereldwijde voetafdruk van Arctic Wolf biedt enorme kansen om onze missie te bevorderen en organisaties te beschermen tegen de verwoestende impact van cyberdreigingen", zegt Scott Holewinski, chief executive officer van Tetra Defense. "Arctic Wolf heeft een indrukwekkend trackrecord opgebouwd van explosieve groei en een dominante reputatie voor zijn toonaangevende capaciteiten op het gebied van beveiligingsoperaties, en we zijn verheugd om ons aan te sluiten bij het wolvenpakket om klanten samen beter van dienst te zijn in dit snel evoluerende bedreigingslandschap."

Tetra Defense heeft zichzelf gevestigd als dé partner voor cyberverzekeringsmaatschappijen die op zoek zijn naar een betrouwbaar, snel en innovatief incidentresponsbedrijf om hun klant van dienst te zijn tijdens een cyberincident. Als onderdeel van Arctic Wolf zal Tetra Defense zijn hersteldiensten verbeteren via het leverancieronafhankelijke Security Operations-platform van Arctic Wolf, waardoor een grotere servicecapaciteit en internationale dienstverlening op het gebied van incidentrespons wordt geboden. Bovendien biedt de overname gezamenlijke risicobeheerpartners verbeterde beveiligingsgegevens en toegang tot een breed scala aan verliespreventiediensten.

Naast een breed scala aan proactieve en reactieve beveiligingsdiensten, gespecialiseerd in de gereedheid en reactie van inbreuken, heeft Tetra Defense unieke informatiebeheertechnologie ontwikkeld, speciaal ontworpen om het delen van informatie tussen kritieke belanghebbenden te beheren vanaf de ontdekking tijdens het herstelproces. Het SYTE-platform is gebouwd voor risicobeheerpartners en klanten om een superieure ervaring met cyberclaims te organiseren, te volgen en te leveren.

Tetra Defense heeft zichzelf gevestigd als dé partner voor cyberverzekeringsmaatschappijen die op zoek zijn naar een betrouwbaar, snel en innovatief incidentresponsbedrijf om hun klant van dienst te zijn tijdens een inbreuk. Het bedrijf zal opereren als een dochteronderneming van Arctic Wolf, waarbij Scott Holewinski het team zal versterken als senior vice-president en algemeen manager van Incident Response.

Terug naar nieuws overzicht
Security