Werder Bremen en HPE verbeteren ervaring van fans en data intelligentie

Werder Bremen en HPE verbeteren ervaring van fans en data intelligentie

08-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Werder Bremen en HPE verbeteren ervaring van fans en data intelligentie

Hewlett Packard Enterprise heeft aangekondigd dat het door de Duitse voetbalclub SV Werder Bremen is geselecteerd om gezamenlijk een uitgebreid initiatief voor digitale transformatie aan te sturen dat gericht is op het verbeteren van de ervaring van fans en data-intelligentie.

Als onderdeel van het project zal HPE een edge-to-cloud-infrastructuur en het analyse- en data lakehouse-platform HPE Ezmeral implementeren en beheren . Dit zal de basis vormen voor de lancering van een reeks digitale diensten in de komende maanden en jaren, waaronder de nieuwe officiële Werder-app en data-analyse om de besluitvorming van de club te ondersteunen.

"Digitalisering biedt een enorm potentieel op alle gebieden van ons bedrijf", zegt Klaus Filbry, voorzitter van de raad van bestuur van SV Werder Bremen. “We zijn dan ook zeer verheugd dat we in de toekomst samen met een internationaal gerenommeerd bedrijf als HPE de kansen van digitale transformatie nog beter kunnen benutten. Deze langdurige samenwerking is een belangrijk onderdeel van onze strategie.”

Als officiële digitale transformatiepartner van Werder Bremen zal HPE de club helpen haar doelen te bereiken door middel van een holistische transformatiebenadering van architectuur, infrastructuur, analyseplatform en digitale diensten. Dit omvat de implementatie en het beheer van een edge-to-cloud-infrastructuur, variërend van netwerken en sensoren in het Werder-stadion "wohninvest WESERSTADION" en het datacenter van de club tot de public cloud.

Terug naar nieuws overzicht