HelpSystems lanceert nieuw wereldwijd channel programma

08-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HelpSystems lanceert nieuw wereldwijd channel programma

HelpSystems, een softwarebedrijf voor cyberbeveiliging en automatisering, heeft zijn nieuwe wereldwijde kanaalprogramma gelanceerd, dat zich richt op de strategische werving, ontwikkeling en ondersteuning van zijn partners in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, APAC en EMEA. Het bedrijf kondigde ook de benoeming aan van Renee Ritter als algemeen directeur van het programma. Ritter heeft meer dan twee decennia ervaring in senior salesmanagementfuncties en is wereldwijd verantwoordelijk voor de programmastrategie en -richting.

Ontworpen om partners in staat te stellen complementaire cyberbeveiligingsproducten te positioneren als een oplossing om de groeiende beveiligingsuitdagingen van hun klanten op te lossen, zal het programma uitgebreide ondersteuning bieden aan partners in hun rol als vertrouwde adviseurs, waardoor ze nauw kunnen samenwerken met klanten die kritieke cyberbeveiligingssoftware toevoegen.

Het nieuwe programma ondersteunt vijf unieke partnertypes, waaronder Referral, VAR's, Distributors, MSP/MSSP's en Strategic Alliance/OEM-partners. Voordelen zijn gekoppeld aan programmatype en oplossingsgroepen, en partners moeten voldoen aan de vereisten die van toepassing zijn op hun niveau om in aanmerking te komen.

HelpSystems, gevestigd in Noord-Amerika, met kantoren over de hele wereld, heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt door beveiligings- en IT-professionals te helpen veiligere en autonomere organisaties te bouwen. Meer dan 30.000 klanten over de hele wereld vertrouwen op haar toonaangevende cyberbeveiligingsoplossingen, waaronder gegevensclassificatie , preventie van gegevensverlies , veilige bestandsoverdracht , e-mailbeveiliging en kwetsbaarheidsbeheerproducten van Agari, Digital Defense, Digital Guardian, GoAnywhere, Globalscape en PhishLabs, onder andere anderen.

"Klanten zoeken naar partners die hun uitdagingen duidelijk begrijpen en hen helpen met robuuste, effectieve en aanpasbare oplossingen", legt Renee Ritter, Managing Director, Global Partner Program, uit. “Door deze mogelijkheden aan te bieden via één leverancier van cyberbeveiliging, vermijden partners onnodige overhead en complexiteit en bieden ze hun klanten alles wat ze nodig hebben om hun problemen te ondersteunen en op te lossen. We zijn van mening dat de ontwikkeling van dit programma in 2022 aanzienlijke waarde zal toevoegen aan bestaande en nieuwe partners en de klanten die zij bedienen.”

"HelpSystems staat bekend om het leveren van effectieve cyberbeveiligingsoplossingen en is uitgegroeid tot een one-stop-shop voor partners", zegt Noemi Lamanna, Sales Director bij HANDD Business Solutions. “Van de kwaliteit van hun training tot de ondersteuning van hun partnermanagers en verkoopingenieurs, zakendoen met HelpSystems is gestroomlijnd en efficiënt. We kijken ernaar uit om onze relatie met hen te laten groeien onder het nieuwe programma.”

Terug naar nieuws overzicht
Security