Trends ICT en I-Cube bundelen krachten in alliantie

07-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Trends ICT en I-Cube bundelen krachten in alliantie

Trends ICT en I-Cube gaan een alliantie aan. De bedrijven werken al geruime tijd samen en zetten nu de volgende stap. Door de hechte samenwerking ontstaan er meer voordelen voor de klanten en medewerkers van Trends en I-Cube. Er vindt kennisverbreding plaats die klanten gaan opmerken in het advies, support en de projecten.

Trends klanten ontvangen ondersteuning op het gebied van beveiliging (ISO 27001), CRM-koppelingen, cloudmigraties, Microsoft 365 en VoIP-Teams mogelijkheden. Met deze oplossingen creëren we de best passende online werkplek. Ook is e-security een belangrijk thema. Naast de interne en externe security oplossingen biedt Trends trainingen aan om de bewustwording op gebruikersniveau te trainen. Via de Trends roadmap biedt I-Cube inzicht in de vervolgstappen.

Dankzij de alliantie beschikt Trends over de beste consultants die hoogwaardige oplossingen en support aan meer dan 3000 mkb-bedrijven leveren. Hanno Bakkeren, directeur I-Cube en Lothar Steegstra, directeur Trends ICT, feliciteren de klanten met de fusie: “Wij zien met deze ontwikkeling een zeer brede versterking ontstaan. Trends is een innovatieve en lokale partner die over diepgaande kennis beschikt, zodat alle klanten optimaal worden ondersteund. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!”

Terug naar nieuws overzicht
Security