Cloudflare Partner Program ondersteunt nu SASE & Zero Trust Managed Services

07-02-2022
Deel dit artikel:

Cloudflare Partner Program ondersteunt nu SASE & Zero Trust Managed Services

Het Cloudflare Partner Program ondersteunt nu SASE & Zero Trust Managed Services, zo meldt Matthew P. Harrell, Global Head of Channels & Alliances bij Cloudflare in een blog.

Harrel meldt: "Het belang van het Cloudflare Partner Network kwam volledig tot uiting in 2021, met een recordgroei van partners in 2021 en een nog hoger doel in 2022. We hebben naar onze partners geluisterd en werken voortdurend aan het versterken van ons vermogen om waarde te leveren voor alle bedrijven. soorten. Een gebied waarvan we hebben vastgesteld dat we het beter kunnen doen, is een programma ter ondersteuning van 'servicepartners' die beheerde en professionele services willen omhullen met Cloudflare-producten. Vandaag zijn we verheugd om de volgende evolutie van het Cloudflare Channel en Alliances Partner Program aan te kondigen om specifiek partners die diensten leveren rond Cloudflare-producten te voorzien van terugkerende inkomstenstromen, aangezien ze bedrijven van alle soorten en maten uitrusten met Cloudflare's toonaangevende Zero Trust- en SASE-oplossingen.

De kern van het inschakelen van Services Partners zijn enkele opwindende verbeteringen:

Nieuwe programmapaden
Nieuwe accreditatie voor Managed Services Partner (MSP).
Nieuwe ondersteuning & Go-To-Market-bewegingen
Nieuwe programmapaden

We hebben het afgelopen jaar een stijging van 29% gezien in losgeld-DDoS-aanvallen en in het afgelopen kwartaal een stijging van 175% . Partners blijven in de frontlinie staan om verstoring door deze gebeurtenissen te verminderen en te voorkomen terwijl ze onze diensten uitbreiden. Ons doel voor 2022 is om onze partners te wapenen met de tools om deze toegenomen bedreigingen voor de infrastructuur en applicaties van hun klanten aan te pakken, zoals Office365. We kennen de nauwgezette inspanningen die servicepartners leveren om aantrekkelijke aanbiedingen op te bouwen en de beste klantresultaten te leveren. Daarom hebben we het Cloudflare Channel en Alliances Partner Program verbeterd om niet alleen de beveiliging, prestaties en betrouwbaarheid uit te breiden naar meer klanten, maar ook om partners een service-first benadering te bieden. We zetten ons in voor de groei van MSP- en MSSP-partners die de missie van Cloudflare delen om te helpen bij het bouwen van een beter internet.

We bouwen al jaren aan het Cloudflare Partner Network en werken samen met bedrijven van alle soorten en maten, waaronder onze wereldwijde systeemintegratorpartners zoals Rackspace, evenals partners in EMEA, APAC zoals Blazeclan en Kingsoft in China, om te noemen een paar. De samenwerking met enthousiaste, doelgerichte partners heeft ons de kans gegeven om een programma op te bouwen om een robuust maar toch op maat gemaakt programma te leveren om de steeds veranderende behoeften van onze partners te ondersteunen, van netwerktransformaties en applicatiemodernisering tot Zero Trust-oplossingen en meer.

Geavanceerde Managed Services-partners
Het toegangspunt voor partners die beheerde IT-services leveren voor kleine tot middelgrote organisaties die fanatiek zijn over het bieden van de beste klantervaring door gebruik te maken van het uitgebreide platform van Cloudflare. Geavanceerde MSP-partners krijgen toegang tot tools die Cloudflare helpen integreren in hun dienstenaanbod om unieke, op resultaten gebaseerde SASE- en Zero Trust-oplossingen te leveren.

Elite Managed Services-partners
Gereserveerd voor wereldwijde partners met een intensieve betrokkenheid bij IT-consulting, advies en grootschalige services in het Large Enterprise-segment. Elite MSP Partners hebben toegang tot toegewijde technische en verkoopbronnen en een benoemde Partner Success Manager om de groei en bedrijfsontwikkeling rond hun op Cloudflare gebaseerde dienstenpraktijk te begeleiden. Bovendien krijgen deze partners toegang tot executive leadership- en marketingprogramma's om gezamenlijke go-to-market-functies te ontwikkelen.

Partnerschappen voor alleen services
Alleen op uitnodiging voor partners om algemene professionele services, zeer technische services te leveren, zoals applicatiemodernisering via Cloudflare Workers-ontwikkeling, implementatie- en migratieservices en beveiligingsbeoordelingen.

Nieuwe Managed Services Partner Accreditatie (AMSP)
Helpen bij het bouwen van een beter internet is niet eenvoudig. Het leveren van managed services voor een breed scala aan klanttypes en -groottes vereist een gerichte maar steeds veranderende aanpak. Om het nieuwe Services-programma te ondersteunen, hebben we een nieuwe certificeringscursus geïntroduceerd die de fundamentele tools biedt voor het creëren van de Cloudflare-klantervaring. Hoogtepunten van de cursus zijn onder meer best practices voor het ontwerp, de implementatie van services en het bieden van doorlopend technisch en relatiebeheer. Services Partners bieden klanten een naadloze ervaring van implementatie tot configuratie tot doorlopende services; hier zijn enkele van de hoogtepunten:

Nieuw activeringspad voor MSP-partners - L1/L2-ondersteuning + accountbeheer
Nieuw Customer Success Enablement-pad voor servicepartners
Nieuwe specialistische accreditatie voor Cloudflare Zero Trust

Nieuwe ondersteuning & Go-To-Market-bewegingen
Managers van technische diensten en succes van partners
Regionale middelen die zijn bedoeld om partners te helpen bij het ontwikkelen, stimuleren en uitbreiden van hun op Cloudflare gebaseerde dienstenaanbod, specifiek gericht op SASE en Zero Trust.

Tenant API-inrichting
Ons partnerplatform is gebouwd om uitbreidbaar te zijn en we zijn verheugd aan te kondigen dat al onze partners de levering en implementatie van een toonaangevende Zero Trust-suite van producten kunnen ondersteunen.

Alleen MSP-licentieplan
MSP's en MSSP's leveren afgewerkte producten en hebben kostenefficiënte manieren nodig om klantresultaten te leveren. We hebben dit van onze partners gehoord en we ontwikkelen een licentieplan waarmee MSP's hun diensten kunnen verkopen op het Cloudflare One- platform.

Transformeer het netwerk van uw klant
We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan het opzetten van het proefprogramma en we staan te popelen om samen te werken met de volgende groep servicepartners die willen helpen bij het bouwen van een beter internet voor klanten. We zijn net begonnen met het bieden van een op maat gemaakte en gerichte basis voor het Cloudflare Partner-ecosysteem.

Kom bij ons!
Tijdens de eerste lanceringsfase werken we samen met een selecte groep partners en kijken we uit naar uitbreiding en groei met nog meer partnerschappen. Ons doel is om partners die cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen creëren en die zich bij ons willen aansluiten, in staat te stellen onze missie om te helpen bouwen aan een beter internet voort te zetten. Als u denkt dat uw organisatie goed bij dit programma past, gaan we graag met u in gesprek."

Meer informatie:

Word partner: Partner Portal of neem contact op met [email protected]

Terug naar nieuws overzicht
Cloud