Dell tweakt incentives en kortingen in nieuw partner programma

Rola Dagher, Global Channel Chief, Dell Technologies

08-02-2022
Deel dit artikel:

Dell tweakt incentives en kortingen in nieuw partner programma

Dell tweakt incentives en kortingen in zijn nieuwe partner programma voor 2022. De tech leverancier heeft een geherstructureerd stimuleringsprogramma geïntroduceerd. Deze bestaan uit nieuwe kortingen. Verder is het Access for VMware aanbod uitgebreid. Dit meldt Dell Technologies global channel chief Rola Dagher in een blogpost.

Dagher meldt:

Ik krijg altijd energie in deze tijd van het jaar, want na maandenlang om input van onze partners te hebben gevraagd, zijn we klaar om die inzichten om te zetten in actie wanneer we een nieuw partnerprogrammajaar lanceren. Dit programma komt uit de rug van een groot momentum; Q3 year-to-date groeiden partners de orderomzet met 31% J/Y en leverden ze meer dan 50% van de orderomzet van Dell Technologies. Ik ben verheugd om te zien dat dit momentum zich voortzet in 2022.

Terwijl we ons voorbereiden op 2022 , anticiperen we op een datacentrische cultuur, een multi-cloudwereld, een meer gedistribueerde omgeving en een doorslaande zakelijke impact op de gemeenschappen om ons heen. Het is duidelijk dat technologie van cruciaal belang is in de huidige 'do-from-anywhere-world'. Het is de motor van vooruitgang, ondersteund door samenwerking. Het is onze taak om onze partners te ondersteunen met het portfolio, het programma en de voordelen die ze nodig hebben om de resultaten te leveren waar onze klanten naar op zoek zijn in 2022 en daarna.

2022 Dell Technologies Partnerprogramma

Om deze hoofdthema's te ondersteunen, zal ons programmatraject in 2022 zijn evolutie voortzetten. Ik ben verheugd verbeteringen aan te kondigen die de partnerervaring stroomlijnen, bedrijfstransformatie mogelijk maken en groei stimuleren.

Vanaf vandaag, of een partner nu een Solution Provider, Cloud Service Provider, een OEM-partner of een combinatie van deze tracks is, zullen ze een meer gestroomlijnde ervaring in het Programma hebben. Er komt één stimuleringsstructuur met regionale kortingen die consistent zijn over de sporen. Er zal één reeks vereisten zijn die nu hun inkomsten en training zullen combineren.

Deze veranderingen stellen partners in staat zich te concentreren op het positioneren van de beste oplossing voor hun klant, terwijl ze consistente, lucratieve prikkels verdienen, ongeacht de route naar de markt. Deze update ontsluit enorme kansen voor de toekomst door één laag te bieden voor de betrokkenheid van onze partners bij Dell Technologies.

Om ons engagementmodel verder te vereenvoudigen en de groei met onze partners te versnellen, voeren we ook verbeteringen door op andere kritieke gebieden:

We blijven de data storage verdubbelen - met de 5X tier accelerator voor mid-range (PowerStore en Unity XT) en een nieuwe 2% incrementele korting kicker voor acquisitie en Tech Refresh-mogelijkheden.

We vereenvoudigen de concurrerende swap- en technische vernieuwingsprocessen en breiden de technische vernieuwing uit met serverleads.

We hebben zwaar geïnvesteerd in OSC-updates en hebben toegewijde teamleden toegevoegd om te helpen met opslagoffertes om het proces voor partners en hun klanten sneller te maken.

"Access for VMware", dat licentie doorverkoop en korting biedt, is nu beschikbaar voor alle in aanmerking komende metal-tiered partners.

En om betrokkenheid in ons hele portfolio te ondersteunen en cross-sell-bewegingen aan te moedigen, breiden we de nieuwe zakelijke stimulans voor klanten uit met Dell Displays en Client Peripherals.

Samen zullen deze verbeteringen onze partners helpen groeien, hun klantenbestand uitbreiden en hun winstpotentieel vergroten met Dell Technologies.

Onze collectieve impact

Onze milieu-, sociale en governance (ESG)-strategie is altijd een belangrijk onderdeel geweest van hoe ons bedrijf werkt - het is hoe we verantwoording afleggen en onze volledige waarde bieden aan belanghebbenden. Ons Progress Made Real-plan voor sociale impact en de doelstellingen voor 2030 helpen ons daarbij door onze technologie en middelen toe te passen om sociale en milieukwesties aan te pakken.

Via het partnerprogramma kunnen partners verdiende fondsen gebruiken om positieve veranderingen te bewerkstelligen, zoals duurzaamheids- en recyclinginitiatieven in Zuid-Afrika , e-waste aanpakken en samenwerken met Dell om het energieverbruik en de CO2-uitstoot van gezamenlijke datacenters van klanten te verlagen. Onze partners en onze technologie dragen ook bij aan medische doorbraken, zoals de ontwikkeling van zelfaf te nemen Covid-tests van PCR-kwaliteit en digitale tweelingen , die helpen de langetermijnsymptomen van COVID-19-patiënten te behandelen.

Onze grootste impact maken is belangrijk voor klanten, en het is belangrijk voor ons allemaal . Met onze bronnen voor sociale impact die beschikbaar zijn op ons partnerportaal , maken we het gemakkelijk voor partners om onze collectieve verplichtingen te laten zien en klanten aan boord te krijgen.

Versnellen voor de toekomst

We hebben een ongelooflijk momentum en toch is dit nog maar het begin van wat we samen kunnen bereiken. Deze programma-investeringen zullen ons bloeiende partnerecosysteem helpen vandaag uit te voeren en tegelijkertijd te voldoen aan de groeitrends die het succes van morgen zullen ondersteunen.

Terwijl we ons inzetten om de toekomstige marktkans van 1,3 biljoen dollar te grijpen, blijven we ons inzetten voor onze partnerbelofte. Samen stoppen we voor niets.

Door: Rola Dagher, Global Channel Chief, Dell Technologies

Meer informatie over het 2022 Dell Technologies Partnerprogramma: bekijk de ook de video's om de nieuwjaarsboodschap van elke Dell Technologies leider te horen, inclusief updates van het partnerprogramma, prioriteiten voor 2022 en kansen en investeringen voor ons voortdurende gedeelde succes.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud