Witold Kepinski - 09 februari 2022

Nord Security bundelt krachten met Surfshark

Nord Security bundelt krachten met Surfshark image

Nord Security, een speler op het gebied van digitale privacy en beveiliging, en Surfshark, een snelgroeiend cyberbeveiligingsbedrijf voor consumenten, hebben hun krachten gebundeld om hun positie in de sector te versterken.

De bedrijven hebben een fusieovereenkomst gesloten, die mogelijkheden voor het delen van technische kennis aan het licht zal brengen en een meer gerichte marktdiversificatie mogelijk zal maken. Nord Security en Surfshark zullen echter autonoom blijven opereren en vertrouwen op afzonderlijke infrastructuren en productroadmaps.

De fusieovereenkomst uitgelegd
Als marktleider in de cybersecurity-industrie was Nord Security onder de indruk van de snelle groei van Surfshark en de expertise en professionaliteit van zijn team. Deze fusie markeert het begin van de grootste krachtpatser op het gebied van internetbeveiliging en privacy, helpt beide bedrijven om op strategisch niveau op één lijn te komen, beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten en zich voor te bereiden op toekomstige uitdagingen.

Nord Security en Surfshark hebben hun eigen gebruikersbestanden, die niet zullen veranderen. Beide merken zullen onafhankelijk blijven opereren, hun klanten bedienen en hun eigen producten verbeteren.

Door de fusie kunnen Nord Security en Surfshark hun middelen consolideren om gemeenschappelijke doelen te bereiken en te innoveren binnen de cyberbeveiligingsindustrie. Deze synergie helpt in de strijd tegen online bedreigingen en zorgt voor een betere ervaring voor gebruikers.

Wanneer gaat de overeenkomst in?
Het sluiten van de ondertekende overeenkomst markeert het einde van het proces dat medio 2021 is gestart. Aangezien Nord Security en Surfshark een gedeelde missie hebben om het digitale leven van mensen te beveiligen en hun privacy te verbeteren, biedt de overeenkomst beide bedrijven een nieuwe hefboom om een veiliger internet te bouwen.

Beide bedrijven zullen hun eigen cyberbeveiligingsoplossingen blijven ontwikkelen, waaronder bescherming van persoonlijke gegevens, apparaatbeveiliging, bestandsbeveiliging en meer.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!