Witold Kepinski - 09 februari 2022

Centric en Arda vergroten securitybewustzijn binnen organisaties

Centric en Arda vergroten securitybewustzijn binnen organisaties image

Centric is een partnership aangegaan met Arda, aanbieder van online trainingen die het beveiligingsbewustzijn van medewerkers op een aantrekkelijke manier vergroten via gamification en storytelling. Het programma combineert theorie met interactie en wapent organisaties zo met kennis en ervaring tegen de gevaren van cybercrime.

Het unieke online leerprogramma Arda vergroot de bewustwording rond cybersecurity en maakt het thema binnen de organisatie be­spreekbaar. Hiervoor combineert het platform online leermodules met serious gaming. Spelenderwijs ontdekken deelnemers de gevaren van cyber­crime en leren zich ertegen te wapenen.

Beveiligingsbewustzijn vermindert risico op cybercrime
Bewustwording creëren is een proces dat tijd kost. Daarom biedt Arda deelnemers een meerjarig programma aan langs verschillende modules en challenges. Het belang van cybersecurity in de organisatie blijft zo doorlopend op de voorgrond staan en verkleint het risico op een succesvolle cyberaanval in de organisatie.

Centric is een ervaren en betrokken IT-partner voor diverse branches. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgen wij ervoor dat onze klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Met de samenwerking verbreedt Centric haar portfolio voor de decentrale overheid als geheel en rondom security en privacy in het bijzonder.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!