Witold Kepinski - 09 februari 2022

NTT sluit partnership met ServiceNow

NTT sluit partnership met ServiceNow image

NTT Ltd., een wereldwijd aanbieder van technologische en zakelijke oplossingen, kondigt een samenwerking aan met ServiceNow om de adoptie van private 5G te vereenvoudigen en te versnellen via een AI-enabled end-to-end workflow automation platform. Organisaties kunnen nu oplossingen van NTT en ServiceNow gebruiken om de implementatie en integratie van private 5G te stroomlijnen.

Om waarde uit private 5G te halen, moeten klanten bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen digitaliseren om de kloof tussen hun workflows en private 5G-netwerk te overbruggen. Voortbouwend op NTT's onlangs gelanceerde P5G Platform en end-to-end stack van diensten, werken NTT en ServiceNow samen om het digitaliseringsproces te vereenvoudigen. Het resultaat is dat klanten hun time-to-market kunnen verkorten met cloudgebaseerde economische principes en een verbeterde ervaring met service management.

"Het digitaliseren van workflows is een eerste vereiste voor elk digitaal transformatietraject," zegt Shahid Ahmed, Group EVP of New Ventures and Innovation bij NTT Ltd. "Door de eenvoud, controle en veiligheid van NTT's P5G Platform te combineren met de kracht van ServiceNow's toonaangevende workflows, kunnen we de waardecreatie van private 5G voor onze klanten en de industrie in het algemeen versnellen."

"Via onze AI-powered workflow orchestration-mogelijkheden stuurt ServiceNow de control-tower voor digitale transformatie aan door mensen, processen en systemen samen te brengen om krachtige bedrijfsresultaten te leveren", zegt Lara Caimi, Chief Customer and Partner Officer bij ServiceNow. "Samen met NTT brengt ServiceNow nieuwe use cases die worden ondersteund door veilige private 5G-connectiviteit in een kant-en-klaar, 'as-a-service' consumptiemodel. Dit zal belangrijke bedrijfsinitiatieven in verschillende industriële verticals versnellen."

"Onze wereldwijde klanten zijn op zoek naar het volgende niveau van maatwerk, personalisatie en operationele efficiëntie dat nodig is om te kunnen blijven concurreren in een steeds snellere digitale omgeving," zegt Eric Clark, Chief Digital and Strategy Officer bij NTT DATA Services. "Het bouwen van deze workflow engine met de kracht van ServiceNow en de end-to-end mogelijkheden van de NTT-familie zal de ondersteuning en activering van bedrijfsprocessen versnellen die cruciaal zijn voor de private 5G journey."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!