Wouter Hoeffnagel - 11 februari 2022

Zscaler stelt Paul Eccleston aan als VP International for Partners and Alliances

Zscaler stelt Paul Eccleston aan als VP International for Partners and Alliances image

Zscaler benoemt Paul Eccleston (foto) tot Vice President International for Partners and Alliances. Eccleston is aangesteld om de Zscaler channel-organisatie in de EMEA- en APAC-regio verder te laten groeien.

In zijn nieuwe rol is Eccleston verantwoordelijk voor alle channel-segmenten. Hij leidt een channel-team dat zich gaat inzetten om succesvolle relaties op te bouwen met serviceproviders, systeemintegrators, Value Added Resellers en het MSP & Alliance-partnerecosysteem in EMEA en APAC.

Meer dan 20 jaar ervaring bij channel-organisaties

Eccleston heeft meer dan 20 jaar channel-organisaties in EMEA gecreëerd, gebouwd en geleid. Voordat hij bij Zscaler kwam, was hij Executive Chairman en CEO van Nuvias Group, een gespecialiseerde distributeur in security, infrastructuur en collaboration, waar hij partners in staat stelde succesvol en winstgevend te zijn met grote vendors in deze markt.

Eccleston brengt veel ervaring mee naar Zscaler. Zo heeft hij samengewerkt met vooraanstaande partners en leveranciers in de branche, waaronder Microsoft, IBM, Cisco, HP, Dell, Symantec, Juniper, Fortinet, VMware, Citrix en Zoom. Paul heeft tevens vele EMEA- en Global Channel Advisory-rollen bekleed, waar hij alle partnergemeenschappen vertegenwoordigde bij het definiëren van channel-strategieën en het implementeren van succesvolle channel-programma's.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!