EGP levert nieuw werkconcept aan MSP's

Hans Spuijbroek. Fotograaf: Steven Scholten

14-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

EGP levert nieuw werkconcept aan MSP's

EGP - voorheen Espresso Gridpoint - introduceert multi-cloud oplossingen, waarbij ook Office-applicaties gebruikt worden binnen een Nederlandse private cloud. Managed Service Providers (MSP’s) kunnen hiermee hun portfolio vollediger maken. Met dit nieuwe werkplekconcept krijgen zij eveneens de mogelijkheid om te voldoen aan de privacywetgeving.

Bij de propositie biedt EGP haar klanten van begin tot eind ondersteuning. Zowel technisch als bij het uitbouwen van de business van haar klanten. Het EGP-team positioneert zich dan ook als Cloud Business Builders.

Hoe werkt de Multi-cloud van EGP?

  • Bedrijven gebruiken diverse applicaties uit verschillende cloud-omgevingen. Daarbij laat EGP, in samenwerking met de MSP’s, het voor de eindgebruiker functioneren als één geheel.
  • SaaS-applicaties zijn eenvoudig te integreren in de werkplek.
  • Het is mogelijk om met legacy-applicaties te werken binnen de online omgeving.
  • On-premise applicaties van eindklanten kunnen eveneens geïntegreerd worden.
  • Dit alles wordt ondersteund door het EGP supportteam met 24/7 ondersteuning voor business partners.

“Of het nu gaat over de vraag hoe je technisch een goede cloud oplossing biedt, hoe je je verdienmodel op orde houdt en hoe je marketing inzet: samenwerken met EGP betekent dat er altijd iemand is die je helpt om je business uit te bouwen", aldus Hans Spuijbroek, partner business development.

Fotograaf: Steven Scholten

Terug naar nieuws overzicht
Cloud