Antaras is gold partner van Infor

16-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Antaras is gold partner van Infor

Infor promoveert Antaras tot Gold Partner in de Benelux. Antaras behaalt hiermee de hoogste certificering binnen het partnerprogramma van de speler voor zakelijke cloudapplicaties.

De benoeming is gebaseerd op het groeiend aantal verkopen en sterke cloudexpertise en -vaardigheden binnen Antaras. Dankzij dit strategische partnership ondersteunt Antaras verdere uitbreiding en implementatie van de ERP-oplossingen van Infor. "Ik ben verheugd Antaras tot Gold Partner te kunnen benoemen. De afgelopen jaren is de organisatie enorm gegroeid op vlak van kennis, aantal verkopen en personeel”, aldus Thijs Goossens, channel director Benelux bij Infor. “We kijken uit naar een succesvolle volgende stap in dit mooie partnership , waarbij we samen verder kunnen groeien in de regio.”

Focus op engineering- en bouwsector

Antaras ondersteunt en implementeert onder meer de Infor CloudSuite voor Engineering en Construction software bij een groeiend aantal bedrijven in Nederland, België en Luxemburg. De focus ligt op de engineering- en bouwsector met bedrijfsmodellen en -processen die uitdagingen op het gebied van vaardigheden en veiligheid kennen. Antaras bedient verschillende klanten waaronder Group Ceyssens, Ventilatiespecialist Interduct en AVG Infra, Bouwstoffen, Explosievenopsporing en Recycling met diverse vestigingen in Nederland en Duitsland.

“We zijn zeer vereerd en trots op deze promotie en erkenning vanuit Infor. Dit Gold partnerschap is de bekroning op onze vruchtbare samenwerking, waarbij Infor zorgt voor de branchespecifieke cloud software en wij voor een efficiënte aanpak en implementatie voor onze klanten”, aldus de directeuren van Antaras; Sebes Zevenhuizen & Peter Bracke. “De stap naar de cloud is voor veel organisaties een waardevolle business driver, ook in de bouw en engineering. De komende jaren verwachten we ons portfolio nog verder uit te breiden en steeds meer cloudtrajecten met Infor te kunnen begeleiden.”

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud