Witold Kepinski - 17 februari 2022

Lisense IT behaalt Platinum-status bij F-Secure

Lisense IT behaalt Platinum-status bij F-Secure image

Cybersecurityleverancier F-Secure heeft IT-dienstverlener Lisense IT de Platinum-status toegekend. Daarmee bevestigt F-Secure het succes van de samenwerking met Lisense IT met zijn specialistische kijk en focus op cybersecurity.

Samenwerking en partnership

F-Secure heeft een grote focus op zijn partners, waaruit het partnerprogramma steeds verder ontwikkelt. Alleen partners met bewezen service-gerichte aanpak, die aan specifieke eisen op het gebied van technologische kennis en omzet voldoen, mogen een dergelijk predicaat voeren. De Platinum-status is de hoogste partnerstatus binnen het partnerprogramma. Na het in voorgaande jaren behalen en succesvol prolongeren van de Gold Partner-status treedt Lisense IT als eerste partner met een Platinum Partner-status toe in de Benelux. Lisense IT mag zich hiermee scharen onder een internationale exclusieve groep van F-Secure partners. Op haar beurt verankert F-Secure zich hiermee verder in de Benelux.

Samen kunnen Lisense IT en F-Secure de markt nu nog beter bedienen, vertelt Harm van Koppen (foto), Partner Development Manager bij F-Secure. “De banden tussen Lisense IT en F-Secure bestaan al lang en zijn de laatste jaren sterker geworden. Met het toekennen van de Platinum-status aan Lisense IT verstevigen we het succesvolle partnership tussen beide organisaties. We bevestigen hiermee de bewezen staat van dienst als het gaat om het voeren van ons merk.”

De laatste jaren is er een sterk groeiende vraag naar uitbreiding van goede oplossingen voor IT-beveiliging, zegt Van Koppen. “Cyberaanvallen zijn helaas niet weg te denken, maar gelukkig gaat de techniek en innovatie door. Waar we een aantal jaren geleden met partners spraken over endpoint protection, zien we nu dat daar Endpoint Prevention and Response als volgende ‘standaard’ aan toegevoegd is. Lisense IT is als IT Security leverancier bekend met ons totale portfolio van producten en diensten. Dat begint al bij Vulnerability Management en loopt door tot volledig Managed Detection and Response. Daarmee geven ze een volledig antwoord op de toenemende cyberrisico’s.”

Optimaal advies

Succesvolle partners bieden niet alleen de beste oplossingen, het adviseren en het leveren van de service is daarin minstens zo belangrijk, zegt Nils van Schouwenburg, van Lisense IT. “De samenwerking met F-Secure is intensief, een echt partnership. Naast de samenwerking op adviserend en commercieel vlak, is de technische ondersteuning die wij samen bieden naar onze klanten van het hoogste niveau. Wij zijn trots om de eerste Platinum-partner van F-Secure in de Benelux te zijn en bouwen gezamenlijk verder op dit succes. Aan de ene kant door nog meer klanten optimale cybersecurity-diensten te leveren en aan de andere kant door ons portfolio uit te breiden met de innovaties vanuit F-Secure. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking, waarin wij steeds meer organisaties binnen Nederland optimaal kunnen beschermen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!