Witold Kepinski - 18 februari 2022

Radware neemt SecurityDAM over

Radware neemt SecurityDAM over image

Radware, leverancier van oplossingen voor cyberbeveiliging en applicatielevering, heeft een strategisch initiatief aangekondigd om de groei van zijn activiteiten op het gebied van cloudbeveiligingsdiensten te versnellen.

Als onderdeel van dit initiatief zal Radware de activiteiten overnemen van SecurityDAM, de leverancier van DDoS-reinigingscentra. Daarnaast is Radware van plan om zijn innovatiecentrum in India te laten groeien, evenals zijn cloudnetwerkvoetafdruk en -capaciteit, en zijn cloudservicedivisie, inclusief zijn technologie, operaties en personeelsbestand, verder uit te breiden. Deze acties weerspiegelen de voortdurende toewijding van het bedrijf om klanten het hoogste niveau van cyberbeveiligingsdiensten en -bescherming te bieden.

Hoewel digitale transformatie nieuwe kansen voor organisaties ontsluit, maakt het hen ook kwetsbaar en blootgesteld aan meer cyberaanvallen. Terwijl ze deze defensieve lacunes proberen op te vullen en hun activa te beschermen, blijft de vraag naar cloudbeveiligingsoplossingen toenemen.

"We zijn toegewijd om onze klanten state-of-the-art, wrijvingsloze beveiliging te bieden, zodat ze hun digitale strategieën kunnen bevorderen en ervoor kunnen zorgen dat hun verdediging geen obstakel wordt voor verandering", zegt Roy Zisapel, president en CEO van Radware. “Radware beschermt al een kwart van de Fortune 50-bedrijven. Het doel van ons initiatief is om sneller te innoveren en op te schalen, zodat we onze cloudbeveiligingscapaciteiten aan nog meer klanten kunnen leveren en de groeiende marktkansen kunnen benutten.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!