eSentire krijgt kapitaal voor uitbouw MDR security aanbod

24-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

eSentire krijgt kapitaal voor uitbouw MDR security aanbod

eSentire, een specialist in Managed Detection and Response (MDR), heeft aangekondigd dat het een waardering van meer dan 1 miljard dollar heeft bereikt, aangezien het 325 miljoen dollar aan financiering heeft opgehaald via een bindende overeenkomst met Georgian en Caisse de dépot et placement du Québec (CDPQ ).

Warburg Pincus blijft de meerderheidsaandeelhouder van eSentire. Deze investering in de toekomstige groei van eSentire markeert een belangrijke mijlpaal, aangezien het bedrijf de jaarlijkse recurrente omzet (ARR) van 100 miljoen dollar heeft overschreden en van plan is om go-to-market-activiteiten in heel Europa en APAC op te schalen om aan de toenemende vraag van ondernemingen te voldoen. In de komende 18 maanden zal eSentire aanzienlijk blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling, aangezien het zijn gepatenteerde Atlas XDR-software als een service (SaaS)-aanbod uitbreidt en meer dan 400 teamleden wereldwijd zal aannemen in alle facetten van het bedrijf,

“eSentire heeft zichzelf gevestigd als de toonaangevende leverancier van Managed Detection and Response cyberbeveiligingsdiensten, waarbij de reputatie en operaties van meer dan 1200 organisaties in meer dan 75 landen worden beschermd tegen verstoring van de bedrijfsvoering, met een Mean Time to Contain (MTTC) actieve cyberbeveiligingsbedreigingen van minder dan 15 minuten”, zegt Kerry Bailey, Chief Executive Officer van eSentire. “We zijn een mensgerichte, missiegedreven organisatie. Ik ben ongelooflijk trots op de veerkracht en de kracht van ons team, en de moeite die ze doen om onze wereldwijde klanten 24/7 te beschermen. We zijn verheugd om CDPQ te verwelkomen bij Team eSentire en kijken uit naar onze voortdurende samenwerking met Georgian en Warburg Pincus.”

Terug naar nieuws overzicht
Security