Witold Kepinski - 24 februari 2022

Lenovo Group kondigt record kwartaalresultaten aan

Lenovo Group kondigt record kwartaalresultaten aan image

Lenovo Group kondigt record kwartaalresultaten aan, met historische hoogtepunten voor zowel winst als inkomsten, en het eerste kwartaal ooit waarin een omzet van 20 miljard dollar werd behaald.

De focus van de organisatie op innovatie en winstgevendheid, ondersteund door haar operationele uitmuntendheid, heeft haar geholpen de bredere uitdagingen in de sector op het gebied van aanbod aan te gaan en heeft gezorgd voor snelle groei en winstgevendheid in alle belangrijke bedrijfsgroepen en regio's.

De prestaties van Lenovo verbeterden aanzienlijk ten opzichte van vorig jaar. De netto-inkomsten stegen met meer dan 50% voor het 6e kwartaal op rij, met in het derde kwartaal een groei van 62% jaar-op-jaar tot een recordbedrag van 640 miljoen dollar.

De nettowinstmarge verbeterde met bijna één punt en ligt op koers om deze in drie jaar te verdubbelen. De inkomsten vóór belastingen bedroegen een recordbedrag van 855 miljoen dollar, een stijging van 45% jaar-op-jaar. De sterke groei van de inkomsten werd voortgezet en bereikte een recordbedrag van 20,1 miljard dollar, een stijging van 17% jaar-op-jaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!