Leads.io neemt Boiler Guide over en versnelt zijn groei

25-02-2022
Deel dit artikel:

Leads.io neemt Boiler Guide over en versnelt zijn groei

Leads.io, het snelgroeiende, technologiegedreven leadgeneratiebureau, heeft Boiler Guide Ltd. overgenomen om zijn groei in de markt voor verwarming en hernieuwbare energie te versnellen. Boiler Guide’s op maat gemaakte back-end gepatenteerde leadkwalificatie- en distributieplatform 'Sherlock' zal worden geïntegreerd in alle Leads.io-marktplaatsen.

Boiler Guide is een door technologie en data gedreven leadgeneratiebureau dat sinds 2009 is gespecialiseerd in de markt voor verwarming en hernieuwbare energie. Ze worden vertrouwd door duizenden onafhankelijke, regionale en nationale installateurs om boiler-, warmtepompen en zonne-energie-leads te leveren via meren zoals boilerguide.co.uk, solarguide.co.uk, en windowsguide.co.uk. Het team van 30 professionals gevestigd in Market Harborough zal zich aansluiten bij Leads.io's missie om de wereldwijde leider in leadgeneratie te worden.

"We zijn zeer verheugd dat het uiterst getalenteerde team van Boiler Guide zich bij onze groep zal voegen. De eigen marktplaatssoftware voor leadgeneratie die het team heeft ontwikkeld is echt heel bijzonder en zal een belangrijk element worden voor de verdere versnelling van de groei van onze marktplaatsen. We kunnen niet wachten om het succes van hun marktplaatsen uit te breiden naar nieuwe markten en verticals", aldus CEO Tim Roemer.

David Holmes, de eigenaar van Boiler Guide, zegt: "We zijn erg blij om ons aan te mogen sluiten bij Leads.io in hun missie om de wereldwijde leider te worden in leadgeneratie. De complementaire vaardigheden van Leads.io in het genereren van grote hoeveelheden leads, samen met onze merken, kennis en technologie zal de marktplaats business versnellen in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Het is erg interessant en zeer de moeite waard om te zien hoe alles wat het team van Boiler Guide heeft opgebouwd de wereldwijde marktplaatssector van Leads.io gaat ondersteunen."

Terug naar nieuws overzicht
Software