Bloomreach krijgt kapitaal voor uitbouw commerce experience cloud aanbod

25-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Bloomreach krijgt kapitaal voor uitbouw commerce experience cloud aanbod

Bloomreach, speler in commerce experience cloud toepassingen, heeft een nieuwe investering aangekondigd van 175 miljoen dollar, meer dan een verdubbeling van de waardering van het bedrijf in één jaar tot 2,2 miljard dollar.

De financiering, die volgt op een investering van $ 150 miljoen die in januari 2021 werd aangekondigd , werd geleid door Goldman Sachs Asset Management (Goldman Sachs) met deelname van bestaande Bloomreach-investeerders Bain Capital Ventures en Sixth Street Growth.

De afgelopen twee jaar hebben de wijdverbreide acceptatie van e-commerce versneld, waarbij consumenten vertrouwen op digitale kanalen om hen te verbinden met niet alleen de items die ze willen, maar ook de items die ze essentieel nodig hebben. Bloomreach stelt bedrijven in staat om klantreizen via verschillende kanalen te personaliseren met behulp van een unieke combinatie van klant- en productgegevens, waardoor ze op schaal digitale ervaringen kunnen bieden die zijn afgestemd op elke individuele klant. Uiteindelijk bouwen bedrijven meer betekenisvolle relaties op met consumenten en stimuleren ze meer conversies door ervoor te zorgen dat de juiste klant het juiste product vindt, elke keer weer.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud