Cloudflare neemt Area 1 Security over

24-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cloudflare neemt Area 1 Security over

Cloudflare, een cloud provider dat helpt bij het bouwen van een beter internet, heeft aangekondigd dat het heeft ingestemd met de overname van Area 1 Security.

Het cloud-native platform van Area 1 Security, dat naadloos samenwerkt met elk e-mailaanbod, stopt phishing-aanvallen door ze preventief te ontdekken en te elimineren voordat ze schade kunnen toebrengen aan een bedrijfsomgeving.

Alleen al in 2021 blokkeerde het bedrijf meer dan 40 miljoen kwaadaardige phishing-campagnes, waaronder zakelijke e-mails, malware, ransomware en andere geavanceerde bedreigingen.

“E- mail is de grootste cyberaanvalvector op internet, waardoor geïntegreerde e-mailbeveiliging van cruciaal belang is voor elk echt Zero Trust-netwerk. Daarom verwelkomen we vandaag Area 1 Security om van Cloudflare's platform de duidelijke leider in Zero Trust te maken”, zegt Matthew Prince, mede-oprichter en CEO van Cloudflare. “Voor ons omvat de toekomst van Zero Trust een geïntegreerde aanpak met één klik voor het beveiligen van alle applicaties van een organisatie, inclusief de meest alomtegenwoordige cloudapplicatie, e-mail. Samen verwachten we dat we de snelste, meest effectieve en meest betrouwbare e-mailbeveiliging op de markt zullen leveren."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud