Wouter Hoeffnagel - 25 februari 2022

Dyanix brengt met PragmatiQ en Novadoc Apty op de Nederlandse markt

Dyanix brengt met PragmatiQ en Novadoc Apty op de Nederlandse markt image

Solutions provider Dyanix gaat samenwerken met het Nederlandse IT-adviesbureau PragmatiQ en de leverancier van IT-oplossingen Novadoc. De partijen brengen samen Apty's Digital Adoption Platform in Nederland op de markt. Dyanix is de exclusieve reseller van het in de VS opgerichte Apty in EMEA.

Apty's digitale adoptieplatform stelt organisaties in staat zich te concentreren op bedrijfsprocessen, resultaten en productiviteit van werknemers. Het bedrijf helpt hen hierbij van in-app-begeleiding tot de naleving van bedrijfsprocessen. Zo kunnen klanten het meeste uit hun applicatie-investeringen halen. Onder meer Boeing, Delta, MARS en Hitachi zijn klant bij Apty.

"Deze samenwerking met Dyanix en Apty past perfect bij onze hyperautomation-propositie, om onze klanten te begeleiden in hun digitale transformatie", zegt John van der Draai, directeur van PragmatiQ en Novadoc. "Het breidt ook onze toolset, kennis en expertise uit en geeft ons nog meer kansen om onze klanten goed te bedienen op het gebied van end-to-end hyperautomation.”

Partners inschakelen

Dyanix stelt zijn partners in staat digitale te transformeren door als toegangspoort te fungeren voor leveranciers zoals Apty. Ook creëert het nieuwe kansen voor resellers zoals PragmatiQ en Novadoc, evenals eindgebruikers. Met deze samenwerking gaat Dyanix samen met PragmatiQ en Novadoc organisaties in Nederland helpen bij het verhogen van de productiviteit en ROI van hun software-investering met Apty's Digital Adoption Platform. De lokale marktkennis en expertise in het automatiseren en digitaliseren van werkprocessen, het aanpassen van bedrijfsapplicaties en softwaretraining van PragmatiQ en Novadoc dragen hieraan bij.

PragmatiQ is een IT-adviesbureau dat zich richt op het digitaliseren van werkprocessen, bedrijfsapplicaties op maat en trainingen. Het bureau werkt samen met ThinkWise, WEM voor EMEA en Triggre.
 
Novadoc ECM is een leverancier van IT-oplossingen die zich richt op enterprise content management, business process management en hyperautomatisering. Het bedrijf is een volledig gecertificeerde zakenpartner van IBM, leverancier voor bedrijfsautomatisering waaronder IBM FileNet, IBM DataCap en Watson AI. Prestatieondersteuning voor Apty wordt geleverd via Novadoc's submerk, Novaguide.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!