Arrow Electronics organiseert IT-innovatie-evenement Snow IT

Peter Alkemade, Director Sales & Marketing Arrow Computing Solutions business Nederland

01-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Arrow Electronics organiseert IT-innovatie-evenement Snow IT

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics organiseert op donderdag 24 en vrijdag 25 maart 2022 het Snow IT-evenement in SnowWorld Zoetermeer.

Voor de tweede keer is SnowWorld Zoetermeer de locatie voor Arrow’s Snow IT-evenement. Het betreft een tweedaags evenement, met op beide dagen hetzelfde programma. Het evenement duurt op beide dagen van 10:00 tot 18:30 uur. Deelname is gratis.

Snow IT is bedoeld voor zowel channelpartners en MSP’s van Arrow als voor eindgebruikers uit het MKB, het midmarket- en het enterprise-segment. Microsoft is de hoofdsponsor van het evenement en zal één van de keynotes verzorgen. Daarnaast is er een keynote van Trend Micro.

Verder zijn er diverse breakoutsessies. Die zijn elk gebaseerd op een thema, waarbij een spreker van Microsoft telkens de breakout opent met een visieverhaal, gevolgd door vijf vendoren die in vijftien minuten hun specifieke oplossingen binnen dat thema zullen toelichten. De thema’s zijn Cloud Secure, Modern Workplace en Data Center Modernization. De dag wordt afgesloten met de mogelijkheid om te skiën of snowboarden, een après-ski en een Aspen Walking Dinner.

Peter Alkemade (foto), director sales & marketing van Arrow’s computing solutions business in Nederland zegt over het evenement: “Bezoekers kunnen deelnemen aan leerzame sessies van Microsoft Alliance-partners en daarmee hun kennis vergroten. We kijken er naar uit veel channelpartners en klanten te verwelkomen tijdens het evenement en hun visie op de thema’s te horen.”

Terug naar nieuws overzicht
Security