Fujitsu Channel Kick-Off 2022 combineert business en fun

02-03-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Fujitsu Channel Kick-Off 2022 combineert business en fun
(24-03-2022)

Ben je een channel-partner van Fujitsu? Dan is de jaarlijkse Fujitsu Channel kick-off 2022 een evenement dat je niet mag missen. Dit jaar vindt de kick-off plaats op 24 maart tussen 14.00 en 17.00 uur, in de vorm van een livestream vanuit het Fujitsu Experience Center ‘The Bridge’.

Het programma van deze Channel kick-off 2022 is een inspirerende mix van business en fun, met onder meer de volgende sessies:

  • Channel Business Update: Dennis ten Boden, Head of Channel Sales bij Fujitsu Nederland, bespreekt de ambities van Fujitsu voor het verder versterken van de samenwerking met onze channel- en technologiepartners in 2022.
  • Fujitsu uVance: Davy van Iersel, sinds januari 2022 de Managing Director bij Fujitsu Nederland, vertelt over Fujitsu uVance, het product- en dienstenportfolio van Fujitsu voor een duurzame wereld.
  • Fujitsu uScale: Met uScale biedt Fujitsu een flexibele, wendbare IT-infrastructuur die eenvoudig aanpasbaar is aan de werkelijke behoefte van klanten, zonder verborgen kosten. David Rodríguez González laat zien hoe dit de partners van Fujitsu in staat stelt om hun servicesportfolio te verbreden met een echte IaaS-oplossing.
  • De juiste cloudbalans: Nederland loopt voorop in de adoptie van de publieke cloud, maar ondertussen blijven de cloudrekeningen oplopen. Arie Kraan, Solution Consultant bij Fujitsu Nederland, vertelt waarom dit het geval is en hoe bedrijven de beste cloudbalans kunnen vinden.
  • Fujitsu SELECT Partner awards: Wie worden de winnaars van de SELECT Partner Awards? Er zijn dit jaar 14 partners genomineerd in vijf verschillende categorieën.
  • Interactieve bierproeverij: Voor een fun-element sluit Fujitsu de middag af met een bierproeverij, bierquiz en online rondleiding door een bierbrouwerij.

Meld u hier aan voor de livestream op 24 maart!

Terug naar nieuws overzicht
Cloud