Dutch Cloud Community ondersteunt Oekraïense hosting en cloud industrie

Simon Besteman

05-03-2022
Deel dit artikel:

Dutch Cloud Community ondersteunt Oekraïense hosting en cloud industrie

De Dutch Cloud Community biedt technische assistentie aan de Oekraïense hosting- en cloudindustrie om hen te helpen hun activiteiten voort te zetten tijdens de aanval op hun land. Dit meldt Simon Besteman, Director van de Dutch Cloud Community, aan mensen die actief zijn in de Oekraïense cloud en hosting industrie.

De hosters en cloudproviders uit Nederland erkennen de extreme ontberingen van onze Oekraïense collega's. Als gemeenschap geloven we hartstochtelijk in een vrij en open internet, en we willen onze hulp aanbieden om het Oekraïense internet veilig te houden tijdens deze donkere uren.

Met onmiddellijke ingang worden Oekraïense hosting- en cloudbedrijven, lokale en nationale overheden en IT-bedrijven uitgenodigd om verzoeken om assistentie in te dienen via het e-mailadres: [email protected]

Onze leden bieden gezamenlijk een verscheidenheid aan diensten aan zonder kosten voor de aanvrager: back-ups, virtuele servers, hosting van websites, maildiensten, DDoS-bescherming, IPv4-ruimte, Discord-diensten, datacenterdiensten en een reeks andere diensten. Neem gewoon contact met ons op en we coördineren de verzoeken van de Nederlandse bedrijven die hebben aangeboden om te helpen.

Belangrijk om te weten: we zullen zowel Red Team als Blue Team diensten aanbieden, maar we kunnen en zullen je niet helpen bij het opzetten van offensieve activiteiten. Vraag ons bijvoorbeeld niet om DDoS-aanvallen of het hacken van sites te coördineren. We kunnen de wet niet overtreden.

We willen u helpen uw bedrijf draaiende te houden en we willen ervoor zorgen dat de informatie vrij kan stromen.

Inkomende verzoeken worden beoordeeld op technische en veiligheidseisen en vervolgens verspreid onder de deelnemende bedrijven in onze gemeenschap.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw verzoeken om hulp in te dienen, we staan klaar om aan de slag te gaan om u te helpen met uw operatie.

Een herinnering aan het e-mailadres dat we hebben aangemaakt:  [email protected] . Aarzel niet om verzoeken in te dienen, hoe groot of klein ook.

Namens de Nederlandse cloud- en hostinggemeenschap, wens ik u het allerbeste in deze moeilijke tijd in de geschiedenis van uw land

Simon Besteman, Director Dutch Cloud Community

Cloud4Ukraine-1024x512.jpg

 

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud