Acronis schort alle activiteiten in Rusland op

Patrick Pulvermueller

05-03-2022
Deel dit artikel:

Acronis schort alle activiteiten in Rusland op

Data management aanbieder Acronis schort alle activiteiten in Rusland op. Dit meldt Acronis ceo Patrick Pulvermueller in een blog. Eerder meldde Acronis oprichter Serguei Beloussov dat Acronis hulp biedt aan Oekraïne.

Net als de rest van de wereld zijn wij geschokt en diep bezorgd over het Russische conflict in Oekraïne. We steunen de mensen in Oekraïne en roepen op tot vrede in het gebied. Als gevolg van het aanhoudende conflict in Oekraïne schort Acronis alle operaties in Rusland op.

Acronis is een wereldwijd bedrijf, opgericht door een Singaporese burger in Singapore in 2003 en opgericht in Zwitserland in 2008. We hebben meer dan 2.000 medewerkers in 34 landen en 19 kantoren over de hele wereld. Onze technologie wordt gebouwd, getest, opgeslagen, gedistribueerd en in licentie gegeven in ons hoofdkantoor in Schaffhausen, Zwitserland. We hebben sinds 2017 geen oplossingen meer verkocht in Rusland. Onze bedrijfsgeschiedenis is hier te vinden .

Humanitaire steun
Als bedrijf vinden we het belangrijk om mensen in nood te beschermen en te helpen. De Acronis Cyber Foundation heeft $ 500.000 vrijgemaakt voor humanitaire hulp aan mensen in nood. We openen ook werkgelegenheid in kantoren over de hele wereld voor Oekraïense vluchtelingen die moesten vluchten voor dit conflict en zonder werk zijn achtergebleven. Het team van Acronis Cyber Foundation werkt samen met verschillende instanties aan aanvullende maatregelen, zoals geldelijke hulp en het verstrekken van onderdak, voedsel en kleding.

Cyberbescherming voor onze klanten en partners
Voor onze klanten en partners: u kunt erop vertrouwen dat de Acronis-software waarop u vertrouwt om uw bedrijf te beschermen en te beheren, zoals altijd zonder onderbreking beschikbaar zal blijven. Hieronder staan drie belangrijke stappen die we nemen om ervoor te zorgen dat uw software en gegevens veilig zijn:

Acronis IP en Acronis-software worden gebouwd, getest en opgeslagen op ons hoofdkantoor in Zwitserland.

Onze levenscyclus voor beveiligingsontwikkeling is ontworpen om aanvallen van binnenuit en supply chain tegen onze code te voorkomen.

Geen van onze cyberbeveiligingsdiensten en wereldwijde datacenters bevinden zich in Rusland. Even belangrijk is dat onze datacenters meerdere certificeringen hebben behaald, waaronder ISO-, SOC-, HIPAA-, CJIS- en NIST 800-171-compatibel, met behulp van FIPS 140-2-codering. We voldoen aan of overtreffen alle AVG-vereisten wereldwijd.

Acronis zal onze medewerkers, klanten en partners blijven ondersteunen en zich aansluiten bij al diegenen over de hele wereld die oproepen tot vrede.

Patrick Pulvermueller

 

Terug naar nieuws overzicht