Varonis kondigt nieuwe Partnerplan 2022 aan

Rutger van Zonneveld, Channel Manager Varonis

05-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Varonis kondigt nieuwe Partnerplan 2022 aan

Varonis heeft op de Varonis Partner Kick Off het nieuwe Partner Plan voor 2022 geïntroduceerd. Het belangrijkste aanpassing is de introductie van een nieuwe Sales training voor de certificering van de partners voor 2022.

Deze training stelt partners in staat hun klanten nog beter van dienst te zijn op het gebied van Data beveiliging in de Cloud, in applicaties zoals Salesforce, Google Drive, AWS, Zoom, Okta etc.

Data is het belangrijkste bezit van een organisatie en de beveiliging hiervan is cruciaal. Varonis helpt zijn partners om klanten nog weerbaarder te maken.

Een goed voorbeeld hiervan is de PARTNER "RANSOMWARE READINESS" PLAY die Varonis beschikbaar heeft voor haar partners. Deze play helpt partners de klanten zich zo goed mogelijk voor te bereiden op Ransomware-aanvallen.

Voor alle vragen over het aangepaste Partner programma, de Ransomware-play of oplossingen van Varonis, kunt u contact op nemen met de Channel Manager van Varonis, Rutger van Zonneveld (foto) ([email protected], +31 6 188 73 832)

https://www.varonis.com/partners/partner-program?hsLang=en

Terug naar nieuws overzicht