Tech Data en Hikari starten Microsoft Power Center of Excellence

07-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Tech Data en Hikari starten Microsoft Power Center of Excellence

Tech Data, een TD SYNNEX bedrijf, maakt een nieuwe strategische samenwerking bekend met Hikari, de specialist en leverancier van Microsoft Power Platform-services. Samen met Hikari heeft Tech Data een Power Center of Excellence opgezet voor zijn klanten in Europa. Deze nieuwe service stelt aanbieders van oplossingen in staat snel apps te ontwikkelen en innovatieve automatisering van bedrijfsprocessen te leveren aan hun eindklanten.

Het Power Platform van Microsoft bestaat uit een reeks solide en beveiligde tools met het cloudplatform Azure als basis. Gebruikers kunnen hiermee met weinig of geen code processen automatiseren, oplossingen bouwen, gegevens analyseren en virtuele agents of apps maken. Met deze investering in het Power Center of Excellence biedt Tech Data zijn partners de mogelijkheid sneller doeltreffende oplossingen te leveren op gebieden zoals business intelligence en advies op basis van inzichten, app-ontwikkeling met weinig handmatige code, BPA en innovatie as-a-service op basis van het Power Platform, aan bedrijven en MKB-klanten.

Het Power Center of Excellence is beschikbaar voor alle partners van Tech Data en hun eindklanten via een automatische activatie met de functie Power Automate van het platform. Aanvragen voor services van Power Platform worden naadloos naar het team van het Power Center of Excellence gestuurd, dat bestaat uit bedrijfsconsulenten en engagementmanagers.

“De pandemie heeft een sterke stijging teweeggebracht in de marktvraag naar oplossingen die gegevens inzetten om snel en makkelijk toegang te krijgen tot uitvoerbare inzichten en efficiënties door middel van digitale innovaties”, vertelt Denis Fouquet, Vice-President Cloud and Software Solutions, Europa bij Tech Data. “Het Power Platform Center of Excellence opent een route voor partners en eindgebruikers om deze kans aan te grijpen. Ze kunnen vaardigheden ontwikkelen en sneller apps ontwikkelen en bedrijfsprocessen automatiseren zonder in hun eigen adviespraktijken te hoeven investeren.”

Toby Bowers, General Manager, Product Marketing, Business Applications bij Microsoft, vertelt:“We zijn erg enthousiast dat Tech Data en Hikari het Power Platform gebruiken in dit nieuwe initiatief. Ze belichamen hiermee het principe 'Partners kunnen meer doen'. We zien een sterke vraag van klantbedrijven van elke grootte naar low-code oplossingen als een snelle, efficiënte en voordelige manier om de uitdagingen van het moment het hoofd te bieden. Microsoft Power Platform is een gebruiksvriendelijke oplossing die met de bestaande Microsoft 365-, Dynamics 365- en Azure-systemen integreert en een stevige basis biedt voor concrete bedrijfsimpact bij klanten.”

“Hikari’s strategische samenwerking met Tech Data is voor ons een fantastische ontwikkeling. Het bewijst onze gezamenlijke missie om de transformationele functionaliteit van het Microsoft Power Platform aan partners en klanten in Europa te leveren. De combinatie van Hikari’s toonaangevende expertise in het Power Platform en Tech Data’s wereldwijde ecosysteem biedt partners en eindklanten de unieke mogelijkheid een opmerkelijke bedrijfsimpact en resultaten te realiseren met deze technologie. Waar je ook bent in het Power Platform-traject, het Power Center of Excellence biedt begeleiding bij elke stap. Zo kan elke organisatie met weinig of geen handmatige code oplossingen ontwikkelen voor de hedendaagse bedrijfsuitdagingen”, aldus Eamon Moore, oprichter en Executive Chairman bij Hikari.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Tech Data-vertegenwoordiger.

Terug naar nieuws overzicht
Software