Wouter Hoeffnagel - 08 maart 2022

Protinus IT krijgt van gemeente Stichtse Vecht opdracht gegund voor levering software

Protinus IT krijgt van gemeente Stichtse Vecht opdracht gegund voor levering software image

Gemeente Stichtse Vecht gunt Protinus IT een opdracht voor de levering van software. Door dit contract is de gemeente Stichtse Vecht geslaagd in het behalen van haar doelstelling om één leverancier voor maximaal 4 jaar aan te trekken. Protinus is hiervoor geselecteerd op basis van de beste score op het gebied van prijs en kwaliteit.

Protinus levert binnen dit contract alle licenties voor standaard software aan de gemeente Stichtse Vecht en verzorgt het bijbehorende contractmanagement. Onder het contractmanagement wordt onder andere verstaan de tijdige verlenging en opzegging of uitbreiding van aangekochte licenties. Op het gebied van Microsoft werkt Protinus IT binnen deze raamovereenkomst samen met Insight Enterprises.

Stichtse Vecht is een gemeente in de provincie Utrecht. Ze is op 1 januari 2011 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen. Stichtse Vecht heeft ruim 64.000 inwoners. In totaal bestaat de gemeente uit twaalf 'kernen'. Het gemeentehuis is gevestigd in Maarssen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!