The Hague Centre for Strategic Studies kiest voor BIT NL Cloud

11-03-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

The Hague Centre for Strategic Studies kiest voor BIT NL Cloud

The Hague Centre for Strategic Studies (HCSS) heeft gekozen voor BIT NL Cloud als platform om al haar data op te laten landen.

HCSS doet onderzoek naar geopolitieke verhoudingen en internationale veiligheid. Het bedrijf is een geopolitieke denktank die werkt voor (inter)nationale overheden en het bedrijfsleven. Onderzoeksthema’s hebben onder meer te maken met modern defensie optreden, cybersecurity, nieuwe veiligheidsdomeinen zoals de ruimte, maar ook de gevolgen van klimaatverandering, energietransitie en grondstoffen.

Centraal in vrijwel alle onderzoeken die HCSS doet, staat data-analyse. Het bedrijf bouwt monitors waarmee het niet alleen real-time ontwikkelingen in de gaten kan houden, maar ook kan voorspellen waar conflicten gaan ontstaan. “Het is van cruciaal belang dat deze data op een veilige plek staan, het liefst binnen onze eigen landsgrenzen. We hebben voor BIT gekozen vanwege hun laagdrempelige manier van samenwerken, hun actieve meedenken en het prijs-prestatie aanbod”, zegt Michel Rademaker, plaatsvervangend Directeur HCSS.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, deal, data
Cloud