Redactie - 11 maart 2022

VMware schort alle bedrijfsactiviteiten in Rusland en Wit-Rusland op

VMware schort alle bedrijfsactiviteiten in Rusland en Wit-Rusland op image

VMware schort alle bedrijfsactiviteiten in Rusland en Wit-Rusland op. "We staan achter Oekraïne en we prijzen de moed van het Oekraïense volk", aldus VMware.

VMware meldt: De menselijke tol is verwoestend en net als andere wereldwijde bedrijven zetten we ons in om onze Oekraïense teamleden, klanten en partners te ondersteunen. We proberen ook niet-Oekraïne-gebaseerde werknemers met familieleden in Oekraïne te ondersteunen met informatie om toegang te krijgen tot beschikbare bronnen. We blijven onze medewerkers in Rusland steunen, aangezien zij nadelig worden beïnvloed door de gevolgen van de acties van hun regering.

De opschorting van de activiteiten omvat de opschorting van alle verkoop, ondersteuning en professionele diensten in beide landen in overeenstemming met de toezegging van VMware om te voldoen aan sancties en beperkingen.

We werken ook samen met overheden en klanten over de hele wereld om digitale infrastructuur en cyberbeveiligingshulp te bieden. Als een van de oprichters van de Joint Cyber Defense Collaborative (JCDC), bijeengeroepen door het Amerikaanse Cyber and Infrastructure Security Agency (CISA), is VMware actief aangesloten bij een wereldwijd netwerk van organisaties uit de industrie en de publieke sector die zich richten op vroegtijdige waarschuwing en snelle reactie-inspanningen om bescherming te bieden. kritische infrastructuur.

Onze hoop is dat de vrede wordt hersteld.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!