NTT Group ondersteunt humanitaire hulp aan Oekraïne en vluchtelingen

13-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NTT Group ondersteunt humanitaire hulp aan Oekraïne en vluchtelingen

De NTT Group kondigt aan 2,5 miljoen dollar te doneren ter ondersteuning van humanitaire hulp aan Oekraïne en naburige landen waar burgers op de vlucht zijn.

NTT meldt: "Via de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties (UNHCR), het Kinderfonds van de Verenigde Naties (UNICEF) en andere organisaties zal deze donatie worden gebruikt om dringende steun te verlenen om het leven en de veiligheid van burgers in Oekraïne en de buurlanden te beschermen, inclusief de oprichting van evacuatiecentra, distributie van hulpgoederen en psychologische zorg voor kinderen.

Daarnaast belt NTT gratis naar Oekraïne en accepteert het donaties van klanten ter ondersteuning van de humanitaire crisisrespons en hulpverleningsinspanningen in Oekraïne.

NTT hoopt dat deze noodsituatie zo snel mogelijk wordt opgelost en dat de vrede in Oekraïne en de wereld wordt hersteld. We zullen de veiligheid en beveiliging van al onze medewerkers en hun families, onze klanten, partners en gemeenschappen blijven ondersteunen in deze zeer moeilijke tijd."

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter