Witold Kepinski - 13 maart 2022

Formule 1 werkt samen met Lenovo

Formule 1 werkt samen met Lenovo image

De Formule 1 en Lenovo kondigen aan dat Lenovo een officiële partner is voor de start van het komende seizoen 2022. In de meerjarige overeenkomst wordt de technologie van Lenovo gebruikt voor alle activiteiten van de Formule 1 om fans over de hele wereld races en entertainment van het hoogste niveau te blijven bieden.

Als wereldleiders op hun respectieve gebieden willen de Formule 1 en Lenovo de grenzen verleggen van wat mogelijk is bij het combineren van sport met geavanceerde technologie, aldus Lenovo.

De komende jaren zal de technologie van Lenovo als onderdeel van deze samenwerking in de hele Formule 1-organisatie gebruikt worden. Zowel op de thuisbasis als tijdens de races. De hardware-apparaten van Lenovo en High Performance Computing- en serveroplossingen zullen steeds meer in de activiteiten van de organisatie worden geïntegreerd. Van krachtige on-premise oplossingen voor dataverzameling tot de productie van content in hogere kwaliteit en de ondersteuning van broadcast-toepassingen: de samenwerking tussen de Formule 1 en Lenovo verzekert een betere ervaring voor de fans, zo belooft Lenovo.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!