Witold Kepinski - 16 maart 2022

Exclusive Networks en Thales gaan samenwerking aan in Nederland

Exclusive Networks en Thales gaan samenwerking aan in Nederland image

Exclusive Networks, een wereldwijd vertrouwde cybersecurityspecialist voor digitale infrastructuur, is verheugd te mogen aankondigen dat het vanaf heden de Thales distributie in Nederland exclusief in handen heeft. Exclusive Networks werkt reeds lange tijd samen met Thales (voorheen SafeNet/Gemalto) in Nederland en kijkt er naar uit om deze relatie exclusief voort te zetten en daarbij partners te adviseren en ondersteunen met hun securityuitdagingen.

Guido Gerrits, Regional Sales Director Identity & Access Management, Benelux & Nordics Digital Identity & Security bij Thales: “De samenwerking Exclusive Networks en Thales CPL gaat in Nederland exclusief door. Een logisch gevolg van succes en vertrouwen in hoe we al jaren samenwerken. Niet alleen in Nederland maar ook in omliggende regio’s zoals BeLux, Nordics en het Verenigd Koninkrijk. Wij merken dat de focus op security zorgt voor de nadruk op meer specialiseren en investeren in kennis. Dit is waar het team van Exclusive Networks zich in weet te onderscheiden en zich ook in andere regio’s al in heeft bewezen.”

Ben Aelbrecht, Country Manager BeNeLux bij Exclusive Networks: “We zijn verheugd en vereerd over de exclusiviteit van Thales via Exclusive Networks in Nederland. Ervaring leert dat partnerschap gebaseerd op exclusieve distributie voor alle partijen voordelig is – het stelt ons in staat om van extra toegevoegde waarde te zijn voor zowel onze partners als onze vendoren. Door goede samenwerking tussen onze technische-, marketing- en salesafdelingen kunnen wij als Exclusive Networks optimaal bijdragen aan de groei van Thales.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!