Microsoft for Startups Founders Hub nu open voor iedereen

20-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft for Startups Founders Hub nu open voor iedereen

Microsoft for Startups Founders Hub is nu beschikbaar. Het platform is toegankelijk voor iedereen met een idee en is ontworpen om de meest voorkomende uitdagingen waarmee startups worden geconfronteerd, aan te pakken.

Microsoft for Startups Founders Hub is gecentreerd rond drie belangrijke gebieden:

Innovatie voor iedereen ontsluiten: het platform elimineert traditionele belemmeringen waarmee oprichters worden geconfronteerd wanneer ze aan de slag gaan, zoals risicokapitaalvereisten of validatie door derden om elke oprichter, ongeacht achtergrond, locatie of toegang, te helpen succesvol te zijn.

Technologische voordelen die groeien: het platform houdt gelijke tred met de levenscyclus van een startup en helpt oprichters de ontwikkeling te versnellen met gratis toegang tot GitHub en de Microsoft Cloud met de mogelijkheid om in de loop van de tijd extra voordelen te ontgrendelen. Om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van startups, werken we ook samen met innovatieve bedrijven zoals OpenAI , een wereldleider in AI-onderzoek en -implementatie, die AI-systemen zoals GPT-3 en Codex ontwikkelt om startups exclusieve voordelen en kortingen te bieden.

Toegang tot mentorschap en begeleiding: Oprichter worden gaat niet langer over 'wie je kent'. Via het platform kunnen startups in contact komen met veteranen uit de branche, toegang krijgen tot op maat gemaakte startup-gerichte training en snel innoveren met deskundige technische begeleiding.

Lees alle details hier.

Terug naar nieuws overzicht
Software