Dell Technologies introduceert nieuwe Validated Designs voor metaverse

21-03-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dell Technologies introduceert nieuwe Validated Designs voor metaverse

Dell Technologies maakt een gevalideerde ontwerp bekend voor VDI met NVIDIA Omniverse, ideaal voor verdere ontwikkeling van metaverse toepassingen Het betreft volgens Dell een datacenteroplossing die is ontwikkeld met NVIDIA Omniverse Enterprise. Het stelt ontwerpers en reviewers in staat om in realtime samen te werken in toonaangevende softwaretoepassingen in gedeelde virtuele 3D-werelden tot 23% sneller met een tot nu toe ongeëvenaarde visuele kwaliteit.

Gebouwd met VMware vSphere en Horizon, NVIDIA RTX vWS en Omniverse Enterprise-software, NVIDIA-gecertificeerde Dell VxRail 670F hyperconverged infrastructure (HCI) en PowerEdge R750-servers, PowerSwitch-netwerken en PowerScale F800-opslag, teams kunnen snel en eenvoudig gebruikmaken van de IT-bronnen die ze nodig hebben van overal om de tijd tot productie te versnellen.

HCI-systemen met NVIDIA A40 GPU's maken meer iteraties sneller mogelijk om de productkwaliteit te verbeteren, terwijl high-speed netwerken en opslag de enorme hoeveelheid gegevens leveren die nodig zijn voor de meest veeleisende IT-innovatie van vandaag. Tegelijkertijd zorgt VMware-virtualisatie voor een efficiënt gebruik van resources met gecentraliseerd beheer en beveiliging, van ontwikkeling tot gestroomlijnde productie.

"In plaats van enorme bestanden uit te wisselen en te herhalen, kunnen ontwerpers, artiesten en recensenten tegelijkertijd werken in een virtuele wereld, overal en op elk apparaat", zegt Jon Peddie, president van Jon Peddie Research. "Dell's oplossing met NVIDIA Omniverse Enterprise heeft het potentieel om elke branche te transformeren door voor het eerst echt collaboratieve, creatieve innovatie mogelijk te maken in een gemeenschappelijke virtuele ruimte."

AI

Verder is er nieuwe door Dell gevalideerde ontwerp voor AI | MLOps met cnvrg.io. Deze standaardiseert en stroomlijnt machine learning-activiteiten, zodat datawetenschappers modellen tot 2x sneller in productie kunnen nemen.

"De complexiteit van het ontwikkelen en implementeren van ML-modellen is altijd een belangrijk pijnpunt geweest", zegt Ruti Arazi, Business Development bij het Seagate Innovation Center. “We verwelkomen Dell Validated Designs, die ons een snel, full-stack AI-startpunt bieden voor het implementeren van AI-gerichte projecten. Met Dell en cnvrg.io worden zowel infrastructuur als een complexe AI-stack weggeabstraheerd.”

Het gevalideerde ontwerp voor AI | MlOps is gebouwd met Intel's cnvrg.io-software, gebouwd voor datawetenschappers door datawetenschappers voor geavanceerde MLOps tot continu leren, zodat datawetenschapsteams minder tijd aan DevOps kunnen besteden en zich kunnen concentreren op de echte magie van algoritmen. Intel's cnvrg.io draait op het Dell Technologies AI-Ready Platform, dat NVIDIA AI Enterprise, VMware vSphere met Tanzu, NVIDIA-gecertificeerde Dell VxRail HCI of PowerEdge-servers met NVIDIA A100 en A30 Tensor Core GPU's, PowerScale-opslag en PowerSwitch en NVIDIA-netwerken omvat . De oplossing wordt geleverd met het vertrouwen van een technisch gevalideerd systeem en is ook beschikbaar via APEX Custom Solutions tegen een abonnementstarief.

Dell-technologieën maken ook deel uit van Intel's cnvrg.io Metacloud, waardoor AI-ontwikkelaars de flexibiliteit hebben om AI- en ML-workloads op gemengde hardware binnen dezelfde AI/ML-workflow of pijplijn uit te voeren, te testen en in te zetten. Metacloud maakt gebruik van cloud-native technologieën zoals containers en Kubernetes, waardoor ontwikkelaars snel en eenvoudig infrastructuur kunnen selecteren die zich on-premises, co-located en in elke openbare cloud bevindt en de workload uit te voeren.

De nieuwe Validated Designs zijn dit kwartaal beschikbaar. Van Omniverse tot AI, u kunt meer te weten komen in de Dell Technologies-sessies op NVIDIA GTC, die plaatsvinden van 21-24 maart

Terug naar nieuws overzicht
Software