Wouter Hoeffnagel - 22 maart 2022

F-Secure Corporate Security wijzigt naam in WithSecure

F-Secure Corporate Security wijzigt naam in WithSecure image

F-Secure Business wordt opnieuw gelanceerd als merk met de nieuwe naam WithSecure. Het merk ontwikkeld is in samenwerking met F-Secure-medewerkers, resellerpartners en klanten, waarmee WithSecure wil profiteren van de kracht van diversiteit. De naam versterkt de overtuiging van het bedrijf dat het samen aangaan van uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging effectievere resultaten oplevert.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn zakelijke en consumentenactiviteiten getransformeerd tot twee sterke bedrijven. De lancering van WithSecure volgt op de plannen die in februari 2022 zijn aangekondigd om te splitsen in twee bedrijven. Beide krijgen hierbij een grotere klantgerichtheid en relevantie, in combinatie met verduidelijkte waardeproposities. Consumentenbeveiligingsproducten en -diensten beschikbaar blijven voor zowel eindgebruikers als partners via het bestaande F-Secure-merk.

Co-security-paradigma

Volgens de CEO van WithSecure Corporation, Juhani Hintikka, weerspiegelt het nieuwe 'co-security'-paradigma van het bedrijf de noodzaak om de huidige beveiligingsuitdagingen aan te pakken door middel van een goede samenwerking. “Uiteindelijk zorgt complexiteit voor enorme problemen op het gebied van informatiebeveiliging. In eenvoudige is ons doel dat niemand die zijn vertrouwen stelt in WithSecure een ernstig verlies lijden als gevolg van een cyberaanval of misdaad. Onze naam is onze belofte,” voegt Hintikka toe.

WithSecure wil dit doel bereiken door middel van een portfolio dat menselijke expertise van wereldklasse, nieuwe benaderingen en instinctieve technologie combineert om actieve aanvallen tegen te gaan. Het portfolio bestaat uit cloud-native en intelligente endpoint beveiliging, cloud beveiliging voor Salesforce, managed detection en response, en een breed scala aan cyberbeveiligingsadviesdiensten.

Uitgebreid netwerk van partners en klanten

Met meer dan dertig jaar ervaring heeft WithSecure een uitgebreid netwerk van partners en klanten, samen met een enorme ervaring in het werken met de IT-security-gemeenschap om de uitdagende en nieuwe bedreigingen van vandaag op te lossen met een co-security aanpak. “De grootste merken zijn gebaseerd op een eenvoudig kernidee. Bij alles wat we doen geloven we in een goede samenwerking, waarbij goed betekent dat we vertrouwd, eerlijk en deskundig zijn en altijd prioriteit geven aan de relatie boven eigen agenda's en kortetermijntransacties", zegt WithSecure CMO Ari Vänttinen. "In een wereld waar cyberbeveiliging meer betekent dan ooit, stelt onze co-security-aanpak ons in staat om digitaal vertrouwen in de samenleving op te bouwen en te behouden in het belang van iedereen."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!