Witold Kepinski - 23 maart 2022

McAfee Enterprise SSE heeft nu Skyhigh Security

McAfee Enterprise SSE heeft nu Skyhigh Security image

Symphony Technology Group, een Californische private equity-bedrijf dat zich richt op de software-, data- en analysesectoren, heeft de lancering aangekondigd van Skyhigh Security, voorheen bekend als McAfee Enterprise Security Service Edge (SSE).

Het nieuwe portfoliobedrijf is opgericht om te voldoen aan de groeiende eisen op het gebied van cloudbeveiliging voor grote en kleine organisaties.

De aanpak van Skyhigh Security breidt de beveiliging verder uit dan alleen gegevenstoegang tot het beveiligen van hoe de gegevens worden gebruikt. De databewuste Security Service Edge (SSE) is gebouwd om te voldoen aan de behoeften van het moderne personeelsbestand met beveiliging die de gegevens en gebruikers volgt, waar ze ook zijn.

Het Skyhigh Security SSE-portfolio omvat Secure Web Gateway (SWG), Cloud Access Security Broker (CASB), Zero Trust Network Access (ZTNA), Cloud Data Loss Prevention (DLP), Remote Browser Isolation-technologie, Cloud Firewall en Cloud Native Application Protection Platform (CNAP).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!