G DATA kondigt nieuwe VPN-oplossing aan

Eddy Willems

24-03-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

G DATA kondigt nieuwe VPN-oplossing aan

G DATA, gespecialiseerd in IT-beveiliging, maakt een nieuwe Virtual Private Network (VPN) oplossing beschikbaar. Gebruikers kunnen met behulp van G DATA VPN een beveiligde netwerkverbinding tot stand brengen indien zij gebruik maken van openbare netwerken. VPN's versleutelen het internetverkeer en verbergen de online identiteit. Dit maakt het voor derden moeilijker om activiteiten online te volgen en gegevens te stelen.

G DATA VPN biedt onbeperkt versleuteld dataverkeer op maximaal 10 Windows-, Android- en iOS-apparaten. Bijna 2.000 high-speed VPN-servers op meer dan 75 locaties wereldwijd zijn beschikbaar. Gebruikers kunnen via deze servers niet alleen hun identiteit verbergen, maar ook geoblokkades omzeilen om online geografische beperkingen te voorkomen. G DATA hanteert een logvrij beleid.

Anonimiteit

Eddy Willems, security evangelist bij G DATA CyberDefense: “Privé gegevens zijn niet alleen interessant voor cybercriminelen, maar ook voor machtige internetbedrijven, inlichtingendiensten of andere autoriteiten. Bij G DATA bieden we daarom onze klanten al jaren een ‘no-backdoor’ garantie om volledige anonimiteit te garanderen. Met de nieuwe G DATA VPN bieden wij een extra laag van beveiliging die de privacy van onze klanten extra beschermt. Via een versleutelde VPN verbinding maskeert onze app IP-adressen en beschermt het alle inkomende en uitgaande datastromen tegen inzage.”
 
G DATA VPN biedt voor één jaar bescherming tot 10 apparaten en is per direct beschikbaar voor een introductieprijs van €39.95.

Terug naar nieuws overzicht
Security