Nieuw hoofdstuk voor Nexwork

Jurgen Tichelman en Remco Heijnen

24-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nieuw hoofdstuk voor Nexwork

Online bureau Nexwork uit Maastricht gaat vanaf dit jaar verder als onafhankelijk bedrijf. De huidige directie Remco Heijnen en Jurgen Tichelman hebben de meerderheid van de aandelen (terug)gekocht van Zandbeek Communication Group B.V. uit Eindhoven. Hiermee verwerft het duo 100% van de aandelen in Nexwork Group B.V.

Nexwork werd in 2000 opgericht en maakte sinds 2006 onderdeel uit van Zandbeek Communication Group. In 2016 werd Jurgen Tichelman aangetrokken als mededirecteur en is een koerswijziging ingezet, door een eigen visie en propositie voor Nexwork te formuleren.

Remco Heijnen, oprichter van Nexwork B.V.: “Zowel inhoudelijk als qua bedrijfscultuur en klantfocus zijn we uit elkaar gegroeid. Kortom, de toegevoegde waarde was verdwenen. En dan is het belangrijk daarop te anticiperen en ieder onze eigen weg te gaan.” Fleur van Zandbeek, CEO Zandbeek Communication Group: “We hebben 15 jaar goed met elkaar samengewerkt, maar dat op zich is geen reden om onze samenwerking te continueren. Focus en een heldere opstelling zijn cruciaal om een sterke positie in de markt te behouden.”

Opdrachtgevers van zowel Nexwork als Zandbeek zullen weinig merken van de gewijzigde verhoudingen, vanwege de zelfstandige opstelling van beide bedrijven. Door de overname kan Nexwork met haar kernactiviteiten: strategie, design, development en online marketing verder ontwikkelen binnen de Benelux.

Nexwork werkt voor klanten als APG, BKR, Care, Gilde Opleidingen, Mediahuis Limburg, M2 Personal, Universiteit Hasselt, Vebego en Zuid-Limburg Bereikbaar.

Terug naar nieuws overzicht