Witold Kepinski - 29 maart 2022

TheValueChain neemt Canguru over

TheValueChain neemt Canguru over image

TheValueChain en Canguru, beide sinds meer dan 10 jaar toonaangevende SAP-implementatiepartners, bundelen hun krachten. Sinds 24 maart maakt Canguru deel uit van TheValueChain. Daarmee haalt TheValueChain 85 extra collega’s in huis. Beide organisaties zetten 100% in op dynamisch ondernemerschap.

De voorbije jaren legde TheValueChain een succesvol parcours af, met een sterke groei als gevolg. Nu zet de SAP Gold partner opnieuw een belangrijke stap: TheValueChain en Canguru kiezen voor een gezamenlijke toekomst. Zo willen ze hun top-of-mind positie in de Benelux verder kracht bijzetten.

Canguru bouwde van bij de start een sterke reputatie op rond SAP CRM, Analytics, Technology en ERP. Nu bedienen ze als SAP-partner voornamelijk internationale bedrijven in hun zoektocht naar uitmuntendheid op het vlak van customer experience.

Canguru is één van de referenties binnen het SAP CX-portfolio in de Benelux met eveneens een stevige footprint in Frankrijk. “We zijn ervan overtuigd dat hun gespecialiseerde kennis, van SAP Sales Cloud tot Service Cloud en van E-Commerce tot Marketing Cloud, onze dienstverlening zowel op CX-vlak als binnen de rest van ons portfolio naar een nog hoger niveau zal tillen. Deze samenwerking wordt een win-win voor beide partijen”, aldus Ivan Leysen en Dieter Oversteyns, Managing Partners bij TheValueChain.

Culturele én strategische fit

Zowel TheValueChain als Canguru zijn sinds hun oprichting stevig gegroeid. Jeroen Poot, medeoprichter van Canguru, geeft aan dat ze op zoek waren naar een strategische partner om die groei nog te versnellen. “We kenden TheValueChain als een bedrijf dat altijd de juiste strategische keuzes maakt. Daarom zijn we ervan overtuigd dat deze stap nieuwe kansen biedt voor onze mensen om zich verder te ontwikkelen en een carrière uit te bouwen binnen een dynamisch en innovatief bedrijf.”

“Naast onze strategische fit en het feit dat we elkaar zullen versterken op het vlak van SAP-kennis, is er nog een belangrijke parameter: de culturele match. Onze mensen zijn goud waard en zullen altijd op de eerste plaats komen. Het is dan ook van cruciaal belang dat het klikt op menselijk en cultureel vlak. Ook daar hebben we met Canguru de ideale partner gevonden. We kijken uit naar een succesvolle toekomst samen”, besluit Ivan Leysen.

Cruciale rol op vlak van customer experience

Beide organisaties geloven in een gezamenlijke toekomst gebaseerd op een passie voor ondernemerschap, business en IT. “Bij TheValueChain vinden we een cultuur die ondernemerschap omarmt en stimuleert, waardoor we onze groei en toekomstig succes kunnen verzekeren”, zegt Geert De Winter, Managing Partner bij Canguru. Dieter Oversteyns, Managing Partner bij TheValueChain, blikt nog verder vooruit. “We bouwen aan een organisatie die de juiste diensten in de markt zet om onze klanten niet alleen vandaag, maar ook morgen optimaal te kunnen blijven bedienen. Samen met Canguru willen we een cruciale rol spelen op het vlak van customer experience. Onze krachten bundelen is daarvoor een belangrijke eerste stap.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!