Veel aanmeldingen voor Dutch IT Security Day

29-03-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Veel aanmeldingen voor Dutch IT Security Day

De Dutch IT Security Day, het afsluitende event van het Dutch IT Security Project, heeft inmiddels meer dan 400 inschrijvingen. Het event is gratis toegankelijk voor IT-beslissers en IT-dienstverleners.

"Tijdens de Dutch IT Security Day op 31 maart 2022 kan men in de Fokker Terminal in Den Haag keynotes volgen, diverse breakout sessies bijwonen en op de informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen van verschillende partijen", zegt Witold Kepinski, Director Content en Editor-in-Chief van Dutch IT Channel.

De openingskeynote wordt verzorgt door Don Eijndhoven met als thema ‘Weaponizing supply chains’. Don Eijndhoven is de oprichter en CEO van Argent Consulting BV, een cyberbeveiligingsbedrijf gevestigd in Nederland. Hij heeft een lange en vooraanstaande professionele staat van dienst op het gebied van IT-security en adviseert wereldwijd opererende ondernemingen als thought leader, interim-CISO, cyberbeveiligingsstrateeg en hoofdarchitect. Don is gastdocent aan de Nyenrode Business Universiteit, waar hij cybersecuritystrategie en -management doceert binnen het curriculum Cyber Resilience.

Gartner

De dag wordt afgesloten met een keynote over 'Top Trends in Cybersecurity' van Gartner analist Mario de Boer waarna een spectaculaire show plaatsvindt van Jochem Nooyen over privacy met wonderlijke kijk op gedachtenlezen en cybersecurity.

Bezoek de Dutch IT Security Day op 31 maart 2022 en laat u volledig informeren over actuele Security toepassingen en mogelijkheden.

Voor alle informatie, programma en inschrijven HIER

Terug naar nieuws overzicht
Security