Arista introduceert Cognitive Unified Edge voor Edge-as-a-Service

31-03-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Arista introduceert Cognitive Unified Edge voor Edge-as-a-Service

Arista Networks introduceert CUE (Cognitive Unified Edge) om de complexiteit en de kosten van netwerken te verlagen. CUE biedt organisaties de mogelijkheid om sneller nieuwe services en technische innovaties te implementeren, door het consolideren van meerdere netwerk- en securityfuncties in een ‘Edge-as-a-Service’ oplossing.

Door CUE als een uniform managementplatform in te zetten kunnen klanten op een consistente wijze alle gebruikers, apparaten, applicaties en events beter beschermen en daarmee het risico op cyberdreigingen en ransomware aanzienlijk verkleinen. Arista CUE komt gedurende het tweede kwartaal voor klanten beschikbaar.

Middelgrote bedrijven hebben minder IT-budget en personeel dan grote internationaal opererende organisaties, maar worden wel met dezelfde uitdagingen en risico’s geconfronteerd. Zoals verschillende oplossingen voor het beheren van Wi-Fi, LAN en WAN-netwerken, toenemende cyberdreigingen en de behoefte incidenten snel te kunnen analyseren en oplossen. Arista’s CUE is speciaal ontwikkeld om middelgrote bedrijven een Edge-as-a-Service oplossing te bieden voor dat dilemma. Het is namelijk een plug & play beheeroplossing met ingebouwde automatisering, analyses, inzichten en security. CUE onderscheidt zich door Arista’s CloudVision-functionaliteit te benutten voor het bieden van een consistente klantervaring, het activeren van services, beveiliging en probleemoplossing.

Terug naar nieuws overzicht